I Taastrup afholdes der KUU - infomøder i foråret på følgende datoer: 14/2, 18/4 og 15/5  fra kl. 15.00 til kl. 16.00

Der er optag på nye KUU-hold i januar og august.

Fra august 2018 udbyder Taastrup-afdelingen 3 indgange til Kombineret Ungdomsuddannelse:

• Sundhed, Omsorg og Ernæring
  • Vagt, Service og Sikkerhed
  • Beauty & Business

Beauty & Business:

Salg, Kundeservice, kommunikation, mode, hår, make-up, Nail Art, ergonomi, værnemidler, sikkerhed, hygiejne.

Erhvervstemaet Beauty & Business er en uddannelse til dig, der drømmer om at arbejde med mennesker inden for mode og skønhed.

Under uddannelsen lærer du om salg, kundeservice, kommunikation og personlig fremtræden.

Du får grundlæggende kendskab til mode, modens historie, make-up, hudpleje, hår, ekstensions, bryn, vipper, hygiejne, allergener og meget andet der har med krop, mode og skønhed at gøre.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Uddannelsen som erhvervsassistent inden for Beauty & Business, giver dig mulighed for at søge arbejde på skønhedsklinikker, negleklinikker, butikker, der handler med alt inden for skønhed osv.

Du får også mulighed for at søge ind på erhvervsskoler og uddanne dig videre til fx. kosmetiker, frisør, tandklinik assistent eller EUD business (butik og kontor uddannelse)

Der vil være undervisning i dansk og matematik, der afsluttes på D - niveau.

Klik her for at se plakat for Beauty & Business.

Vagt, Service og Sikkerhed:

Vagttjeneste, bygningsvedligeholdelse, renovation og miljø, service og rengøring.

Erhvervstemaet Vagt, Service og Sikkerhed er en uddannelse med fokus på færdigheder, som du kan anvende inden for forskellige opgaver inden for vagtbranchen, byggebranchen, ejendomsservice, renovation eller service og rengøring. Du lærer at udføre mindre reparationer på bygninger, betjene værktøj og tekniske installationer samt passe grønne områder og foretage faglig rengøring. De færdigheder du opnår inden for vagtområdet, understøtter dit overblik og din sikkerhed i udførelsen af dine opgaver.

I uddannelsen er indgår også førstehjælp, brandbekæmpelse og hygiejnecertificering.

Dansk og matematik skal gennemføres på D-niveau, og understøttes af undervisning i begge fag hver uge.

Under uddannelsen lærer du om planlægning af arbejdsopgaver og samarbejde i team. I løbet af de to år skal du i sammenlagt 20 ugers erhvervstræning i forskellige virksomheder.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Uddannelsen som erhvervsassistent inden for Vagt, Service og Sikkerhed giver dig mulighed for at søge arbejde, der indeholder opgaver inden for ejendomsservice, bygningsvedligeholdelse, rengøring, gårdmandsarbejde o.l.

Du har ligeledes mulighed for at søge ind på erhvervsskoler og videreuddanne dig til f.eks. sikkerhedsvagt, ejendomstekniker eller serviceassistent.

Sundhed, Omsorg og Ernæring:

Sundhedsfremmende arbejde, omsorg og pædagogik målrettet børn, unge og ældre. Køkken- og ernæringslære, krop og bevægelse.

Erhvervstemaet Sundhed, Omsorg og Ernæring er for dig, som drømmer om at have med mennesker at gøre. Under uddannelsen lærer du om, hvad det vil sige at arbejde med børn, unge og ældre. Ligesom du beskæftiger dig med sundhed, ernæring og idræt. Du får grundlæggende kendskab til pleje og omsorg igennem fag, som styrker din evne til at kommunikere og arbejde kreativt samt pædagogisk. Du får introduktion til praktiske opgaver i et køkken, dels indkøb, tilberedning og anretningen af måltider, dels oprydning, rengøring og hygiejne.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Uddannelsen til erhvervsassistent inden for Sundhed, Omsorg og Ernæring giver mulighed for at søge arbejde i institutioner som børnehaver, SFO'er eller plejehjem. Du har ligeledes mulighed for at søge ind på erhvervsskoler og uddanne dig videre til f.eks. Social- og Sundhedshjælper eller Ernæringsassistent.

Download KUU - folder for Taastrup her.

Download undervisningsplan for Sundhed, Omsorg og Ernæring her.

Download læringsmål for Sundhed, Omsorg og Ernæring her.

Download aftale med virksomheder om erhvervstræning her.

Download undervisningsplan for Vagt, Service og Sikkerhed her.

Download læringsmål for Vagt, Service og Sikkerhed her.

PORTFOLIOEKSAMEN

Læs vejledning til eleven om portfolioeksamen her.

Læs om portfolioprøve i Facility her.

Læs om portfolioprøve i SOE her.

Læs Bekendtgørelse af lov om Kombineret Ungdomsuddannelse her.

Læs Bekendtgørelse om Kombineret Ungdomsuddannelse her.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!