I Taastrup afholdes der KUU - infomøder i foråret på følgende datoer: 14/2, 18/4 og 15/5  fra kl. 15.00 til kl. 16.00

Fra august 2016 udbyder Taastrup-afdelingen 2 linjer på den 2-årige Kombinerede Ungdomsuddannelse som erhvervsassistent i:

•Sundhed, Omsorg og Ernæring

•Vagt, Service og Sikkerhed

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har netop godkendt Vagt, Service og Sikkerhed som et nyt erhvervstema.

Vagt, Service og Sikkerhed erstatter det tidligere erhvervstema Facility.

Skolen har revideret Facility-erhvervstemaet og erstattet catering-delen med forberedende undervisning til vagtuddannelse. Skolen har beholdt elementerne om ejendomsservice, rengøring og arbejdspladssikkerhed, således at uddannelsen sigter bredt mod vagttjeneste, bygningsvedligeholdelse, renovation og miljø samt service og rengøring.

Der er optag på nye KUU hold i januar og august.

Vagt, Service og Sikkerhed

Vagttjeneste, bygningsvedligeholdelse, renovation og miljø, service og rengøring.

Erhvervstemaet Vagt, Service og Sikkerhed er en uddannelse med fokus på færdigheder, som du kan anvende inden for forskellige opgaver inden for vagtbranchen, byggebranchen, ejendomsservice, renovation eller service og rengøring. Du lærer at udføre mindre reparationer på bygninger, betjene værktøj og tekniske installationer samt passe grønne områder og foretage faglig rengøring. De færdigheder du opnår inden for vagtområdet, understøtter dit overblik og din sikkerhed i udførelsen af dine opgaver.

I uddannelsen er indgår også førstehjælp, brandbekæmpelse og hygiejnecertificering.

Dansk og matematik skal gennemføres på D-niveau, og understøttes af undervisning i begge fag hver uge.

Under uddannelsen lærer du om planlægning af arbejdsopgaver og samarbejde i team. I løbet af de to år skal du i sammenlagt 20 ugers erhvervstræning i forskellige virksomheder.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Uddannelsen som erhvervsassistent inden for Vagt, Service og Sikkerhed giver dig mulighed for at søge arbejde, der indeholder opgaver inden for ejendomsservice, bygningsvedligeholdelse, rengøring, gårdmandsarbejde o.l.

Du har ligeledes mulighed for at søge ind på erhvervsskoler og videreuddanne dig til f.eks. sikkerhedsvagt, ejendomstekniker eller serviceassistent.

Sundhed, Omsorg og Ernæring

Sundhedsfremmende arbejde, omsorg og pædagogik målrettet børn, unge og ældre. Køkken- og ernæringslære, krop og bevægelse.

Erhvervstemaet Sundhed, Omsorg og Ernæring er for dig, som drømmer om at have med mennesker at gøre. Under uddannelsen lærer du om, hvad det vil sige at arbejde med børn, unge og ældre. Ligesom du beskæftiger dig med sundhed, ernæring og idræt. Du får grundlæggende kendskab til pleje og omsorg igennem fag, som styrker din evne til at kommunikere og arbejde kreativt samt pædagogisk. Du får introduktion til praktiske opgaver i et køkken, dels indkøb, tilberedning og anretningen af måltider, dels oprydning, rengøring og hygiejne.

Hvad kan du bruge uddannelsen til?

Uddannelsen til erhvervsassistent inden for Sundhed, Omsorg og Ernæring giver mulighed for at søge arbejde i institutioner som børnehaver, SFO'er eller plejehjem. Du har ligeledes mulighed for at søge ind på erhvervsskoler og uddanne dig videre til f.eks. Social- og Sundhedshjælper eller Ernæringsassistent.

Download KUU - folder for Taastrup her.

Download undervisningsplan for Sundhed, Omsorg og Ernæring her.

Download læringsmål for Sundhed, Omsorg og Ernæring her.

Download aftale med virksomheder om erhvervstræning her.

Download undervisningsplan for Vagt, Service og Sikkerhed her.

Download læringsmål for Vagt, Service og Sikkerhed her.

PORTFOLIOEKSAMEN

Læs vejledning til eleven om portfolioeksamen her.

Læs om portfolioprøve i Facility her.

Læs om portfolioprøve i SOE her.

Læs Bekendtgørelse af lov om Kombineret Ungdomsuddannelse her.

Læs Bekendtgørelse om Kombineret Ungdomsuddannelse her.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)