Sundhed og Pædagogik

Hvis du gerne vil uddanne dig til noget, hvor du skal arbejde med mennesker - så kan Sundhed og Pædagogik hjælpe dig til en øget forståelse af mennesket som helhed.

På værkstedet arbejder vi med menneskekroppen som fokus. Du får et grundig kendskab til kroppens opbygning, bl.a. muskler, skelettet, blodet betydning, fordøjelsessystemet, immunforsvaret, hjernens funktion, nervebaner og sansernes betydning. Vi kigger på hvad vores krop kommer i kontakt med (cremer, make- up, sol, frost, vind m.m.) og hvad sanseindtryk gør ved os.

God fysisk form, er ikke bare et modefænomen - men en vigtig del af vores hverdag. Vi styrker kroppen og hjælper med en forståelse for, hvorfor motion er blevet en nødvendighed i hverdagen. Vi har ingen forventninger til din fysiske form når du starter. Alle kan være med - men du skal have mod på at opleve motionens glæder på din egen krop, samt at kunne hjælpe andre med at afvikle fysiske aktiviteter.

Samfundets fokus på wellness og mindfullness , kigger vi på, og vi arbejder med massageteknikker og metoder til afstressning.

Værkstedet hjælper skolen med at holde en sund linje. Vi underviser andre værksteder i sunde alternativer, samt hjælper dem med at holde fokus på en rigtig arbejdsstilling.

Vi sælger vores hjemmelavede produkter af cremer, sæber, olier m.m. og du får dermed også et kendskab til kundekontakt. Ligesom relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, forhandlere af hud- og hårplejeprodukter samt aktive ture til bevægelsesområder.

Du kan bruge den viden, du får på værkstedet Sundhed og Pædagogik, i alle fag, hvor du arbejder med mennesker. Du kan fx. vælge fag som social -og sundhedsuddannelsen, pædagog, fitnessinstruktør, politiet.

Du deltager i praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, erhvervsskoler og forhandlere af relevante produkter.

Individuel og målrettet praktikpladssøgning er desuden en væsentlig del af forløbet, så du kan komme videre med din uddannelse.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!