Sundhed og Pædagogik

Hvis du gerne vil uddanne dig til noget, hvor du skal arbejde med mennesker - så kan Sundhed og Pædagogik hjælpe dig til en øget forståelse af mennesket som helhed.

På værkstedet arbejder vi med menneskekroppen som fokus. Du får et grundig kendskab til kroppens opbygning, bl.a. muskler, skelettet, blodet betydning, fordøjelsessystemet, immunforsvaret, hjernens funktion, nervebaner og sansernes betydning. Vi kigger på hvad vores krop kommer i kontakt med (cremer, make- up, sol, frost, vind m.m.) og hvad sanseindtryk gør ved os.

God fysisk form, er ikke bare et modefænomen - men en vigtig del af vores hverdag. Vi styrker kroppen og hjælper med en forståelse for, hvorfor motion er blevet en nødvendighed i hverdagen. Vi har ingen forventninger til din fysiske form når du starter. Alle kan være med - men du skal have mod på at opleve motionens glæder på din egen krop, samt at kunne hjælpe andre med at afvikle fysiske aktiviteter.

Samfundets fokus på wellness og mindfullness , kigger vi på, og vi arbejder med massageteknikker og metoder til afstressning.

Værkstedet hjælper skolen med at holde en sund linje. Vi underviser andre værksteder i sunde alternativer, samt hjælper dem med at holde fokus på en rigtig arbejdsstilling.

Vi sælger vores hjemmelavede produkter af cremer, sæber, olier m.m. og du får dermed også et kendskab til kundekontakt. Ligesom relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, forhandlere af hud- og hårplejeprodukter samt aktive ture til bevægelsesområder.

Du kan bruge den viden, du får på værkstedet Sundhed og Pædagogik, i alle fag, hvor du arbejder med mennesker. Du kan fx. vælge fag som social -og sundhedsuddannelsen, pædagog, fitnessinstruktør, politiet.

Du deltager i praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, erhvervsskoler og forhandlere af relevante produkter.

Individuel og målrettet praktikpladssøgning er desuden en væsentlig del af forløbet, så du kan komme videre med din uddannelse.

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.