Reception og Kontor

Overvejer du en uddannelse som receptionist eller sekretær - eller kunne du tænke dig at finde ud af om din fremtid ligger indenfor handel?​

Her kan du lære det meste om receptions -og kontorarbejde.

Arbejdet som receptionist er en nøglefunktion, hvilket betyder at du og andre elever på værkstedet er afdelingens ansigt udadtil og får ansvar for, at afdelingens gæster føler sig velkomne og taget godt imod.

Du lærer derfor at tale med andre, når du yder service og hjælper elever, besøgende og kunder tilrette.

På kontoret lærer du at skrive breve, fotokopiere, arkivere, betale regninger og udarbejde budget og regnskab samt klargøring til diverse møder på skolen.
Du kommer til at hjælpe de andre elever med transporttilskud og meget andet.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde, hvorpå du lærer at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer, som tekstbehandling, regneark med videre, samt internet og e-mail.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!