Reception og Kontor

Overvejer du en uddannelse som receptionist eller sekretær - eller kunne du tænke dig at finde ud af om din fremtid ligger indenfor handel?​

Her kan du lære det meste om receptions -og kontorarbejde.

Arbejdet som receptionist er en nøglefunktion, hvilket betyder at du og andre elever på værkstedet er afdelingens ansigt udadtil og får ansvar for, at afdelingens gæster føler sig velkomne og taget godt imod.

Du lærer derfor at tale med andre, når du yder service og hjælper elever, besøgende og kunder tilrette.

På kontoret lærer du at skrive breve, fotokopiere, arkivere, betale regninger og udarbejde budget og regnskab samt klargøring til diverse møder på skolen.
Du kommer til at hjælpe de andre elever med transporttilskud og meget andet.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde, hvorpå du lærer at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer, som tekstbehandling, regneark med videre, samt internet og e-mail.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.