Reception og Kontor

Overvejer du en uddannelse som receptionist eller sekretær - eller kunne du tænke dig at finde ud af om din fremtid ligger indenfor handel?​

Her kan du lære det meste om receptions -og kontorarbejde.

Arbejdet som receptionist er en nøglefunktion, hvilket betyder at du og andre elever på værkstedet er afdelingens ansigt udadtil og får ansvar for, at afdelingens gæster føler sig velkomne og taget godt imod.

Du lærer derfor at tale med andre, når du yder service og hjælper elever, besøgende og kunder tilrette.

På kontoret lærer du at skrive breve, fotokopiere, arkivere, betale regninger og udarbejde budget og regnskab samt klargøring til diverse møder på skolen.
Du kommer til at hjælpe de andre elever med transporttilskud og meget andet.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde, hvorpå du lærer at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer, som tekstbehandling, regneark med videre, samt internet og e-mail.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!