Reception og Kontor

Overvejer du en uddannelse som receptionist eller sekretær - eller kunne du tænke dig at finde ud af om din fremtid ligger indenfor handel?​

Her kan du lære det meste om receptions -og kontorarbejde.

Arbejdet som receptionist er en nøglefunktion, hvilket betyder at du og andre elever på værkstedet er afdelingens ansigt udadtil og får ansvar for, at afdelingens gæster føler sig velkomne og taget godt imod.

Du lærer derfor at tale med andre, når du yder service og hjælper elever, besøgende og kunder tilrette.

På kontoret lærer du at skrive breve, fotokopiere, arkivere, betale regninger og udarbejde budget og regnskab samt klargøring til diverse møder på skolen.
Du kommer til at hjælpe de andre elever med transporttilskud og meget andet.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde, hvorpå du lærer at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer, som tekstbehandling, regneark med videre, samt internet og e-mail.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)