Reception og Kontor

Overvejer du en uddannelse som receptionist eller sekretær - eller kunne du tænke dig at finde ud af om din fremtid ligger indenfor handel?​

Her kan du lære det meste om receptions -og kontorarbejde.

Arbejdet som receptionist er en nøglefunktion, hvilket betyder at du og andre elever på værkstedet er afdelingens ansigt udadtil og får ansvar for, at afdelingens gæster føler sig velkomne og taget godt imod.

Du lærer derfor at tale med andre, når du yder service og hjælper elever, besøgende og kunder tilrette.

På kontoret lærer du at skrive breve, fotokopiere, arkivere, betale regninger og udarbejde budget og regnskab samt klargøring til diverse møder på skolen.
Du kommer til at hjælpe de andre elever med transporttilskud og meget andet.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde, hvorpå du lærer at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer, som tekstbehandling, regneark med videre, samt internet og e-mail.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.