Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Omsorg og Pædagogik

Vil du gerne arbejde med børn eller skal det bare være noget med mennesker?

Går du rundt med en spirende pædagog i maven, vil du være Social -og sundhedshjælper eller ønsker du på anden at arbejde med mennesker, i en omsorgsfunktion?

På produktionsskolens Omsorg og Pædagogik værksted, møder vi målgruppen for en Social og sundhedshjælper, når vi flere gange om måneden er på plejehjem, og laver manicure på de ældre, meget tilfredse kunder samt får et rigtig godt indblik i, hvordan det daglige arbejde kan være for en Pædagogisk assistent eller en pædagogmedhjælper, når vi arrangerer og udfører sjove og sunde aktiviteter for børnene fra en grundskole i vores nærmiljø, en gang om ugen eller til den årlige fastelavnsfest.


Vi arbejder med forskellige emner indenfor disse to målgrupper, fx børns udvikling, ældre med demens, børnelege og -aktiviteter og meget mere.

Vi kigger på indholdet i PAU- og SOSU-uddannelsen

og lader os inspirere i vores daglige arbejde, så indholdet ikke er fremmed for dig, når du starter på uddannelsen.


Vi kommer omkring mange målgrupper for omsorgsarbejde, så du får en fornemmelse af, hvor varieret og mangfoldigt arbejde indenfor omsorgssektoren kan være.

Undervisningen:
Når man skal arbejde med mennesker, skal man også kende sig selv ret godt, derfor arbejder vi på værkstedet med et løbende projekt, der hedder Min Sundhed -Mit Liv, hvor vi arbejder med alle de aspekter af dit liv, der har indflydelse på din oplevelse af personlig sundhed og velvære; fx kost og motion, alkohol, stoffer, seksualitet, hygiejne, økonomi, selvværd og selvbillede og meget mere.

I undervisningen indgår desuden praktikophold i f.eks. børnehaver, vuggestuer, skolefritidsordninger eller plejehjem og ekskursioner til undervisningssteder, udstillinger og andet af interesse.

Nyheder​

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Læs hele nyheden
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)
07-08-2017
I dag er vi tilbage igen efter en god lang sommerferie, og glæder os til at tage godt imod de 'gamle' elever i morgen og de nye på onsdag :-)
Læs hele nyheden
God sommer :)
04-07-2017
Alle ønskes en rigtig god sommer med dette gruppebillede af ansatte fra 3.juli. Produktionsskolen holder sidste skoledag torsdag den 6.juli og er tilbage igen i uge 32. Kursuscentret holder åbent hele sommeren. Tak for et godt og udviklende skoleår :-)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk