Musik og Sang

Her får du sangundervisning af en professionel sanglærer og lærer at spille klaver eller guitar.

Vores motto er, at alle kan lære at synge. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren sanger, så vil vores erfarne sanglærer hjælpe dig til at få en god sangteknik. Du kan lære at synge med power og høje toner uden at stemmen knækker eller at du bliver træt og hæs. Om du er til pop, rock, musical, metalmusik eller noget helt andet, så kan du lære at synge det. Det er altid frivilligt om man vil optræde solo.

Du vil få soloundervisning, så der er fokus på netop din stemme og dine behov. Du kan også lave dine egne indspilninger i vores to lydstudier, som er enkle og lette at bruge. Der ud over synger vi hver dag i vores rytmiske kor. At synge i kor er livsbekræftende, lærerigt og en sjov måde at være sammen med andre på. Vi synger i en god og tryg atmosfære, hvor der er plads til alle og ingen synger alene.

På Musik og Sang kan du også lære at spille klaver, guitar, bas og trommer. Det er ikke så svært at lære, og du vil hurtigt se resultater. Også her får du soloundervisning på det instrument, som du vil lære at spille. Du har også mulighed for at lære musikteori med noder, akkorder, skalaer, dur og mol m.m.

Koret optræder til forskellige koncerter og arrangementer, og det er altid frivilligt om man vil synge solo. Det rytmiske kor tager ofte til Greve og synger i Kursuscentrets restaurant. Vi har optrådt mange forskellige steder, f.eks. til Folkemødet på Bornholm, på Christiansborg og til uddannelsesmessen i Forum.

På Musik og Sang vil du have rig mulighed for at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer ved at arbejde målrettet og tålmodigt med sang og instrumenter i en god atmosfære. Du vil lære at synge og akkompagnere dig selv på enten klaver eller guitar. Ønsker du at arbejde som pædagog eller musiklærer senere, er dette gode kundskaber at have med sig.

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.