Musik og Sang

Her får du sangundervisning af en professionel sanglærer og lærer at spille klaver eller guitar.

Vores motto er, at alle kan lære at synge. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren sanger, så vil vores erfarne sanglærer hjælpe dig til at få en god sangteknik. Du kan lære at synge med power og høje toner uden at stemmen knækker eller at du bliver træt og hæs. Om du er til pop, rock, musical, metalmusik eller noget helt andet, så kan du lære at synge det. Det er altid frivilligt om man vil optræde solo.

Du vil få soloundervisning, så der er fokus på netop din stemme og dine behov. Du kan også lave dine egne indspilninger i vores to lydstudier, som er enkle og lette at bruge. Der ud over synger vi hver dag i vores rytmiske kor. At synge i kor er livsbekræftende, lærerigt og en sjov måde at være sammen med andre på. Vi synger i en god og tryg atmosfære, hvor der er plads til alle og ingen synger alene.

På Musik og Sang kan du også lære at spille klaver, guitar, bas og trommer. Det er ikke så svært at lære, og du vil hurtigt se resultater. Også her får du soloundervisning på det instrument, som du vil lære at spille. Du har også mulighed for at lære musikteori med noder, akkorder, skalaer, dur og mol m.m.

Koret optræder til forskellige koncerter og arrangementer, og det er altid frivilligt om man vil synge solo. Det rytmiske kor tager ofte til Greve og synger i Kursuscentrets restaurant. Vi har optrådt mange forskellige steder, f.eks. til Folkemødet på Bornholm, på Christiansborg og til uddannelsesmessen i Forum.

På Musik og Sang vil du have rig mulighed for at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer ved at arbejde målrettet og tålmodigt med sang og instrumenter i en god atmosfære. Du vil lære at synge og akkompagnere dig selv på enten klaver eller guitar. Ønsker du at arbejde som pædagog eller musiklærer senere, er dette gode kundskaber at have med sig.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!