MEDIEHUSET med IT, Foto og Grafisk Design

IT, Foto og Grafisk Design

I Mediehuset kan du lære teknikker inden for pc, mobil, foto, grafisk design og kundeservice, som giver dig en bred vifte af uddannelsesmuligheder.

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Eller ønsker du en bedre forståelse for din PC/mobil. Så er Mediehuset helt klart noget for dig!

Der undervises på forskellige niveauer inden for IT, du vil komme til at arbejde med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet. Generet vil du få en meget bred viden om IT.

På Mediehuset kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, animation og skoleblad er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig med fotografi og billedbehandling, der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, via forskellige kreative processer.

Det er også Mediehusets opgave at supervisere og vedligeholde skolens it materiale.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Mediehuset– hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lære dig resten!

Når du starter på Mediehuset, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du! Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. eventtekniker, -koordinator, mediegrafiker, fotograf, web-integrator, IT-supporter eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Mediehuset dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion eller IT.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.