MEDIEHUSET med IT, Foto og Grafisk Design

IT, Foto og Grafisk Design

I Mediehuset kan du lære teknikker inden for pc, mobil, foto, grafisk design og kundeservice, som giver dig en bred vifte af uddannelsesmuligheder.

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Eller ønsker du en bedre forståelse for din PC/mobil. Så er Mediehuset helt klart noget for dig!

Der undervises på forskellige niveauer inden for IT, du vil komme til at arbejde med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet. Generet vil du få en meget bred viden om IT.

På Mediehuset kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, animation og skoleblad er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig med fotografi og billedbehandling, der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, via forskellige kreative processer.

Det er også Mediehusets opgave at supervisere og vedligeholde skolens it materiale.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Mediehuset– hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lære dig resten!

Når du starter på Mediehuset, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du! Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. eventtekniker, -koordinator, mediegrafiker, fotograf, web-integrator, IT-supporter eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Mediehuset dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion eller IT.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!