Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

MEDIEHUSET med Foto og Medie samt Grafisk og Design

Foto og Medie & Grafisk og Design

I Mediehuset kan du lære teknikker, så du kan udtrykke dig kreativt gennem foto og grafisk produktion. ​

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Så er Mediehuset helt klart noget for dig!

På værkstedet Mediehuset kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, skoleblad og bogdesign er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig en del med fotografi og billedbehandling, og der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, da vi også arbejder med forskellige male- og trykteknikker – blandt andet serigrafi, T-shirt tryk og collager på lærred eller emballage.

Vi har både fotostudie, kreativt værksted og computerrum.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og

designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog teknikker, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.

Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Mediehuset– hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lære dig resten!

Når du starter på værkstedet, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du! Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. mediegrafiker, fotograf, web-integrator eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Medieværkstedet dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion. Er du mere interesseret i andre områder inden for kunst og design, så hjælper din vejleder og værkstedslærer med at finde den helt rigtige uddannelse for dig

Nyheder​

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Læs hele nyheden
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Læs hele nyheden
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk