Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logopraktikpartnerskabantimob   kloge hænder

MEDIEHUSET med Foto og Medie samt Grafisk og Design

Foto og Medie & Grafisk og Design

I Mediehuset kan du lære teknikker, så du kan udtrykke dig kreativt gennem foto og grafisk produktion. ​

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Så er Mediehuset helt klart noget for dig!

På værkstedet Mediehuset kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, skoleblad og bogdesign er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig en del med fotografi og billedbehandling, og der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, da vi også arbejder med forskellige male- og trykteknikker – blandt andet serigrafi, T-shirt tryk og collager på lærred eller emballage.

Vi har både fotostudie, kreativt værksted og computerrum.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og

designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog teknikker, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.

Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Mediehuset– hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lære dig resten!

Når du starter på værkstedet, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du! Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. mediegrafiker, fotograf, web-integrator eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Medieværkstedet dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion. Er du mere interesseret i andre områder inden for kunst og design, så hjælper din vejleder og værkstedslærer med at finde den helt rigtige uddannelse for dig

Nyheder​

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Læs hele nyheden
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Læs hele nyheden
Interview med viceforstander Annette Riisager om FGU og dannelse
01-03-2018
Magasinet Specialkompasset bringer i februarudgaven artikel om FGU med titlen 'Dannelse handler ikke kun om det faglige.'Vi skal passe på med at reducere dannelse til færdigheder og faglighed. Det drejer sig om at dannes til ansvarligt og livsdueligt medborgerskab.
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk