Krop og Sundhed

Hvis du gerne vil uddanne dig til noget, hvor du skal arbejde med mennesker - så kan Krop og Sundhed hjælpe dig til en øget forståelse af mennesket som helhed.

På værkstedet arbejder vi med menneskekroppen som fokus. Du får et grundig kendskab til kroppens opbygning, bl.a. muskler, skelettet, blodet betydning, fordøjelsessystemet, immunforsvaret, hjernens funktion, nervebaner og sansernes betydning. Vi kigger på hvad vores krop kommer i kontakt med (cremer, make- up, sol, frost, vind m.m.) og hvad sanseindtryk gør ved os.

God fysisk form, er ikke bare et modefænomen - men en vigtig del af vores hverdag. Vi styrker kroppen og hjælper med en forståelse for, hvorfor motion er blevet en nødvendighed i hverdagen. Vi har ingen forventninger til din fysiske form når du starter. Alle kan være med - men du skal have mod på at opleve motionens glæder på din egen krop, samt at kunne hjælpe andre med at afvikle fysiske aktiviteter.

Samfundets fokus på wellness og mindfullness , kigger vi på, og vi arbejder med massageteknikker og metoder til afstressning.

Værkstedet hjælper skolen med at holde en sund linje. Vi underviser andre værksteder i sunde alternativer, samt hjælper dem med at holde fokus på en rigtig arbejdsstilling.

Vi sælger vores hjemmelavede produkter af cremer, sæber, olier m.m. og du får dermed også et kendskab til kundekontakt. Ligesom relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, forhandlere af hud- og hårplejeprodukter samt aktive ture til bevægelsesområder.

Du kan bruge den viden, du får på Sundhedsværkstedet, i alle fag, hvor du arbejder med mennesker. Du kan f.eks. vælge fag som social -og sundhedsuddannelsen, pædagog, fitnessinstruktør, politiet.

Du deltager i praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser, erhvervsskoler og forhandlere af relevante produkter.

Individuel og målrettet praktikpladssøgning er desuden en væsentlig del af forløbet, så du kan komme videre med din uddannelse.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)