Kosmetik og Velvære

Drømmer du om at blive kosmetiker eller vil du gerne finde ud af om uddannelse og job indenfor Wellness området er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for kosmetikerfaget, og det er svært at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På Kosmetik og Velvære får du mulighed for at lære en masse om bl.a. makeup, manicure, pedicure og ansigtsbehandlinger. Du kommer til at arbejde med mennesker, og hjælpe dem med deres stil og udseende.

Du får et grundigt teoretisk kendskab til hud, hår og negle og forståelse for betydningen af kundepleje, hygiejne, personlig stil og image. Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

I hudplejeklinikken lærer du manicure, påsætning af

kunstige negle, pedicure, voksbehandlinger, samt farvning af vipper og bryn.

Du får kendskab til ansigtsformer, kropsmassage med hotstone, makeup til styling af total look og ansigtsbehandlinger med kendskab til hudanalyse og valg af produkter til kundens hudtype.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje, indgår som en del af undervisningen.

Desuden er personlig målrettet praktikpladssøgning en væsentlig del af forløbet, samt hjælp til skrivning af ansøgning og CV, så du kan blive uddannelsesparat og komme videre med en uddannelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.