Kosmetik og Velvære

Drømmer du om at blive kosmetiker eller vil du gerne finde ud af om uddannelse og job indenfor Wellness området er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for kosmetikerfaget, og det er svært at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På Kosmetik og Velvære får du mulighed for at lære en masse om bl.a. makeup, manicure, pedicure og ansigtsbehandlinger. Du kommer til at arbejde med mennesker, og hjælpe dem med deres stil og udseende.

Du får et grundigt teoretisk kendskab til hud, hår og negle og forståelse for betydningen af kundepleje, hygiejne, personlig stil og image. Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

I hudplejeklinikken lærer du manicure, påsætning af

kunstige negle, pedicure, voksbehandlinger, samt farvning af vipper og bryn.

Du får kendskab til ansigtsformer, kropsmassage med hotstone, makeup til styling af total look og ansigtsbehandlinger med kendskab til hudanalyse og valg af produkter til kundens hudtype.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje, indgår som en del af undervisningen.

Desuden er personlig målrettet praktikpladssøgning en væsentlig del af forløbet, samt hjælp til skrivning af ansøgning og CV, så du kan blive uddannelsesparat og komme videre med en uddannelse.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.