Kosmetik og Velvære

Drømmer du om at blive kosmetiker eller vil du gerne finde ud af om uddannelse og job indenfor Wellness området er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for kosmetikerfaget, og det er svært at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På Kosmetik og Velvære får du mulighed for at lære en masse om bl.a. makeup, manicure, pedicure og ansigtsbehandlinger. Du kommer til at arbejde med mennesker, og hjælpe dem med deres stil og udseende.

Du får et grundigt teoretisk kendskab til hud, hår og negle og forståelse for betydningen af kundepleje, hygiejne, personlig stil og image. Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

I hudplejeklinikken lærer du manicure, påsætning af

kunstige negle, pedicure, voksbehandlinger, samt farvning af vipper og bryn.

Du får kendskab til ansigtsformer, kropsmassage med hotstone, makeup til styling af total look og ansigtsbehandlinger med kendskab til hudanalyse og valg af produkter til kundens hudtype.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Praktikforløb og relevante ekskursioner til f.eks. erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje, indgår som en del af undervisningen.

Desuden er personlig målrettet praktikpladssøgning en væsentlig del af forløbet, samt hjælp til skrivning af ansøgning og CV, så du kan blive uddannelsesparat og komme videre med en uddannelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.