Køkken og Kantine

I Køkken og Kantine er der plads til alle uanset, om du overvejer at blive mesterkok, eller gerne vil lære basal madlavning.

I køkken og Kantine er du hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves. Dine frikadeller bliver med garanti lige så gode, som din mors.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af både kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med opdækning, anretning og servering.

Et forløb på Køkken og Kantine kan være med til at give dig et nærmere kendskab til kantinedrift og fødevarebranchens mange muligheder.

Værkstedet er et godt udgangspunkt hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Din vejleder og værkstedslærer hjælper dig med at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig og dine fremtidige jobønsker.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.