Køkken og Kantine

I Køkken og Kantine er der plads til alle uanset, om du overvejer at blive mesterkok, eller gerne vil lære basal madlavning.

I køkken og Kantine er du hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves. Dine frikadeller bliver med garanti lige så gode, som din mors.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af både kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med opdækning, anretning og servering.

Et forløb på Køkken og Kantine kan være med til at give dig et nærmere kendskab til kantinedrift og fødevarebranchens mange muligheder.

Værkstedet er et godt udgangspunkt hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Din vejleder og værkstedslærer hjælper dig med at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig og dine fremtidige jobønsker.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!