Køkken og Kantine

I Køkken og Kantine er der plads til alle uanset, om du overvejer at blive mesterkok, eller gerne vil lære basal madlavning.

I køkken og Kantine er du hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves. Dine frikadeller bliver med garanti lige så gode, som din mors.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af både kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med opdækning, anretning og servering.

Et forløb på Køkken og Kantine kan være med til at give dig et nærmere kendskab til kantinedrift og fødevarebranchens mange muligheder.

Værkstedet er et godt udgangspunkt hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Din vejleder og værkstedslærer hjælper dig med at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig og dine fremtidige jobønsker.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)