Køkken og Kantine

I Køkken og Kantine er der plads til alle uanset, om du overvejer at blive mesterkok, eller gerne vil lære basal madlavning.

I køkken og Kantine er du hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves. Dine frikadeller bliver med garanti lige så gode, som din mors.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af både kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med opdækning, anretning og servering.

Et forløb på Køkken og Kantine kan være med til at give dig et nærmere kendskab til kantinedrift og fødevarebranchens mange muligheder.

Værkstedet er et godt udgangspunkt hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Din vejleder og værkstedslærer hjælper dig med at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig og dine fremtidige jobønsker.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!