Køkken og Kantine

I Køkken og Kantine er der plads til alle uanset, om du overvejer at blive mesterkok, eller gerne vil lære basal madlavning.

I køkken og Kantine er du hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves. Dine frikadeller bliver med garanti lige så gode, som din mors.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af både kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med opdækning, anretning og servering.

Et forløb på Køkken og Kantine kan være med til at give dig et nærmere kendskab til kantinedrift og fødevarebranchens mange muligheder.

Værkstedet er et godt udgangspunkt hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Din vejleder og værkstedslærer hjælper dig med at finde den helt rigtige uddannelse, der passer til dig og dine fremtidige jobønsker.

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.