IT og Netværk

​Vil du lære at sætte computere op - og er du interesseret i at installere og opgradere software?

På skolens IT-værksted kan du lære næsten alt om, hvad der foregår i din computer. Du får et godt kendskab til IT, som du kan bruge i din fremtidige uddannelse eller i dit kommende job.

Der undervises på forskellige niveauer, og du arbejder med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet: Tekstbehandling, regneark, databaser, Internet og e-mail. Det er emner alle har brug for at vide noget om.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske opgaver som vedligeholdelse og udbygning af netværk. Installation af operativsystemer, programmer og opsætning af sikkerhed. Der er desuden samling og opsætning af pc, opsætning af netværk, både LAN og trådløst. Den teoretiske undervisning foregår i tilknytning til arbejdsopgaverne.

Du får kendskab til opbygning og test af pc, installation af operativsystemer, trådløst netværk (WIFI) og fast netværk (LAN), styresystemer og sikkerhed.

Du vil desuden stifte bekendtskab med kryptering og sporingsværktøj og hvordan man beskytter sig imod hacking.

Ønsker du at uddanne dig inden for området, får du et godt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles til en IT-supporter/datateknikker eller andre medarbejdere inden for IT-området.

For at undgå firkantede øjne og museskader må du være indstillet på at forlade skærmen med jævne mellemrum og deltage i virksomhedsbesøg, udstillinger og IT-messer.
Lidt motion og sport indimellem, må du også være indstillet på.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!