IT og Netværk

​Vil du lære at sætte computere op - og er du interesseret i at installere og opgradere software?

På skolens IT-værksted kan du lære næsten alt om, hvad der foregår i din computer. Du får et godt kendskab til IT, som du kan bruge i din fremtidige uddannelse eller i dit kommende job.

Der undervises på forskellige niveauer, og du arbejder med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet: Tekstbehandling, regneark, databaser, Internet og e-mail. Det er emner alle har brug for at vide noget om.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske opgaver som vedligeholdelse og udbygning af netværk. Installation af operativsystemer, programmer og opsætning af sikkerhed. Der er desuden samling og opsætning af pc, opsætning af netværk, både LAN og trådløst. Den teoretiske undervisning foregår i tilknytning til arbejdsopgaverne.

Du får kendskab til opbygning og test af pc, installation af operativsystemer, trådløst netværk (WIFI) og fast netværk (LAN), styresystemer og sikkerhed.

Du vil desuden stifte bekendtskab med kryptering og sporingsværktøj og hvordan man beskytter sig imod hacking.

Ønsker du at uddanne dig inden for området, får du et godt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles til en IT-supporter/datateknikker eller andre medarbejdere inden for IT-området.

For at undgå firkantede øjne og museskader må du være indstillet på at forlade skærmen med jævne mellemrum og deltage i virksomhedsbesøg, udstillinger og IT-messer.
Lidt motion og sport indimellem, må du også være indstillet på.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.