IT og Netværk

​Vil du lære at sætte computere op - og er du interesseret i at installere og opgradere software?

På skolens IT-værksted kan du lære næsten alt om, hvad der foregår i din computer. Du får et godt kendskab til IT, som du kan bruge i din fremtidige uddannelse eller i dit kommende job.

Der undervises på forskellige niveauer, og du arbejder med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet: Tekstbehandling, regneark, databaser, Internet og e-mail. Det er emner alle har brug for at vide noget om.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske opgaver som vedligeholdelse og udbygning af netværk. Installation af operativsystemer, programmer og opsætning af sikkerhed. Der er desuden samling og opsætning af pc, opsætning af netværk, både LAN og trådløst. Den teoretiske undervisning foregår i tilknytning til arbejdsopgaverne.

Du får kendskab til opbygning og test af pc, installation af operativsystemer, trådløst netværk (WIFI) og fast netværk (LAN), styresystemer og sikkerhed.

Du vil desuden stifte bekendtskab med kryptering og sporingsværktøj og hvordan man beskytter sig imod hacking.

Ønsker du at uddanne dig inden for området, får du et godt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles til en IT-supporter/datateknikker eller andre medarbejdere inden for IT-området.

For at undgå firkantede øjne og museskader må du være indstillet på at forlade skærmen med jævne mellemrum og deltage i virksomhedsbesøg, udstillinger og IT-messer.
Lidt motion og sport indimellem, må du også være indstillet på.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!