Håndværk og Service

Vil du gerne lære et håndværk - og har du lyst til at yde god service?

Håndværk og Serviceværkstedet er et tilbud til dig, der overvejer uddannelse eller job inden for håndværk - og serviceområdet.

På værkstedet får du et godt kendskab til de forskellige vedligeholdelses- og serviceopgaver, der knytter sig til bygninger og tekniske anlæg.

Du får et indgående kendskab til, hvad der er god service. Det er bl.a. at kunne tale med andre og håndtere konflikter på en god og positiv måde.

Du lærer noget om, hvordan din egen fremtoning og adfærd påvirker andre og om, hvordan man samarbejder på en god og respektfuld måde.

På værkstedet arbejder du med stort set alt inden for bygnings- og brugerservice. Værkstedet sørger for, at skolens forskellige installationer virker og er i orden.

Du er med til at holde styr på skolens udstyr og inventar og sørge for, at det er intakt og i forsvarlig

stand.

Vedligeholdelse og rengøring af skolens lokaler og øvrige lokaler, samt forskellige praktiske opgaver i forbindelse med undervisningen. Bordopstilling og AV-udstyr er også en vigtig del af dagligdagen.

Værkstedet står for skolens tilbud om fredagssport for de andre elever og for idrætsaktiviteter i lokalsamfundet. Fx. fodbold for elever i de små klasser på den nærliggende folkeskole.

Efter et forløb på Produktionsskolens Håndværk og Service ved du om uddannelse og job inden for bygnings- og brugerservice er noget for dig. Du kan fx. vælge uddannelse som ejendomsserviceteknikker, håndværker eller serviceassistent.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!