Håndværk og Service

Vil du gerne lære et håndværk - og har du lyst til at yde god service?

Håndværk og Serviceværkstedet er et tilbud til dig, der overvejer uddannelse eller job inden for håndværk - og serviceområdet.

På værkstedet får du et godt kendskab til de forskellige vedligeholdelses- og serviceopgaver, der knytter sig til bygninger og tekniske anlæg.

Du får et indgående kendskab til, hvad der er god service. Det er bl.a. at kunne tale med andre og håndtere konflikter på en god og positiv måde.

Du lærer noget om, hvordan din egen fremtoning og adfærd påvirker andre og om, hvordan man samarbejder på en god og respektfuld måde.

På værkstedet arbejder du med stort set alt inden for bygnings- og brugerservice. Værkstedet sørger for, at skolens forskellige installationer virker og er i orden.

Du er med til at holde styr på skolens udstyr og inventar og sørge for, at det er intakt og i forsvarlig

stand.

Vedligeholdelse og rengøring af skolens lokaler og øvrige lokaler, samt forskellige praktiske opgaver i forbindelse med undervisningen. Bordopstilling og AV-udstyr er også en vigtig del af dagligdagen.

Værkstedet står for skolens tilbud om fredagssport for de andre elever og for idrætsaktiviteter i lokalsamfundet. Fx. fodbold for elever i de små klasser på den nærliggende folkeskole.

Efter et forløb på Produktionsskolens Håndværk og Service ved du om uddannelse og job inden for bygnings- og brugerservice er noget for dig. Du kan fx. vælge uddannelse som ejendomsserviceteknikker, håndværker eller serviceassistent.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.