Håndværk og Service

Vil du gerne lære et håndværk - og har du lyst til at yde god service?

Håndværk og Serviceværkstedet er et tilbud til dig, der overvejer uddannelse eller job inden for håndværk - og serviceområdet.

På værkstedet får du et godt kendskab til de forskellige vedligeholdelses- og serviceopgaver, der knytter sig til bygninger og tekniske anlæg.

Du får et indgående kendskab til, hvad der er god service. Det er bl.a. at kunne tale med andre og håndtere konflikter på en god og positiv måde.

Du lærer noget om, hvordan din egen fremtoning og adfærd påvirker andre og om, hvordan man samarbejder på en god og respektfuld måde.

På værkstedet arbejder du med stort set alt inden for bygnings- og brugerservice. Værkstedet sørger for, at skolens forskellige installationer virker og er i orden.

Du er med til at holde styr på skolens udstyr og inventar og sørge for, at det er intakt og i forsvarlig

stand.

Vedligeholdelse og rengøring af skolens lokaler og øvrige lokaler, samt forskellige praktiske opgaver i forbindelse med undervisningen. Bordopstilling og AV-udstyr er også en vigtig del af dagligdagen.

Værkstedet står for skolens tilbud om fredagssport for de andre elever og for idrætsaktiviteter i lokalsamfundet. Fx. fodbold for elever i de små klasser på den nærliggende folkeskole.

Efter et forløb på Produktionsskolens Håndværk og Service ved du om uddannelse og job inden for bygnings- og brugerservice er noget for dig. Du kan fx. vælge uddannelse som ejendomsserviceteknikker, håndværker eller serviceassistent.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!