Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Grafisk og Design

Har du gode idéer til, hvad en computer kan bruges til - og har du lyst til at lære om alt det, medieproduktion omfatter?

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Så er Grafisk og Design helt klart noget for dig!

På Grafisk og Design kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, skoleblad og bogdesign er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig en del med fotografi og billedbehandling, og der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, da vi også arbejder med forskellige male- og trykteknikker – blandt andet serigrafi, T-shirt tryk og collager på lærred eller emballage.

Vi har både fotostudie, kreativt værksted og computerrum.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og

designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog teknikker, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.

Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Grafisk og Design, hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lærer dig resten!

Når du starter på værkstedet, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du!Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. mediegrafiker, fotograf, web-integrator eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Medieværkstedet dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion. Er du mere interesseret i andre områder inden for kunst og design, så hjælper din vejleder og værkstedslærer med at finde den helt rigtige uddannelse for dig.

Nyheder​

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Læs hele nyheden
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)
07-08-2017
I dag er vi tilbage igen efter en god lang sommerferie, og glæder os til at tage godt imod de 'gamle' elever i morgen og de nye på onsdag :-)
Læs hele nyheden
God sommer :)
04-07-2017
Alle ønskes en rigtig god sommer med dette gruppebillede af ansatte fra 3.juli. Produktionsskolen holder sidste skoledag torsdag den 6.juli og er tilbage igen i uge 32. Kursuscentret holder åbent hele sommeren. Tak for et godt og udviklende skoleår :-)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk