Frisør og Styling

Vil du gerne finde ud af, om uddannelse og job indenfor frisørfaget er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for frisørfaget og det er svært, at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På værkstedets nyindrettede frisørsalon og hudplejeklinik, får du mulighed for at lære en masse om bl.a. hårvask og føn, hårpleje, og teori om hårets opbygning håropsætning, oprulning med curler og permanent oprulning. Der arbejdes endvidere med hårfarvning, samt indlægning af striber og farvning af vipper og bryn. Du lærer om manicure, om påsætning af negle, makeup og total look.

Du lærer at skelne mellem forskellige ansigtsformer og at rådgive kunden om individuelt frisurevalg. Du får​

kendskab til teori om hårets opbygning, til permanent og teori om hårfarve.

Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Ideen er, at du får konkrete kompetencer til personlig udvikling og faglige mål, der kan bruges i uddannelserne indenfor krop og stil samt merkantilt.

Derfor indgår muligheden for praktik på f.eks. en frisørsalon eller i en ”beauty forretning” som en del af undervisningen.

Det sammen gør relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser. Erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.