Frisør og Styling

Vil du gerne finde ud af, om uddannelse og job indenfor frisørfaget er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for frisørfaget og det er svært, at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På værkstedets nyindrettede frisørsalon og hudplejeklinik, får du mulighed for at lære en masse om bl.a. hårvask og føn, hårpleje, og teori om hårets opbygning håropsætning, oprulning med curler og permanent oprulning. Der arbejdes endvidere med hårfarvning, samt indlægning af striber og farvning af vipper og bryn. Du lærer om manicure, om påsætning af negle, makeup og total look.

Du lærer at skelne mellem forskellige ansigtsformer og at rådgive kunden om individuelt frisurevalg. Du får​

kendskab til teori om hårets opbygning, til permanent og teori om hårfarve.

Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Ideen er, at du får konkrete kompetencer til personlig udvikling og faglige mål, der kan bruges i uddannelserne indenfor krop og stil samt merkantilt.

Derfor indgår muligheden for praktik på f.eks. en frisørsalon eller i en ”beauty forretning” som en del af undervisningen.

Det sammen gør relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser. Erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje.

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)