Frisør og Styling

Vil du gerne finde ud af, om uddannelse og job indenfor frisørfaget er noget for dig ?

Det kan være svært at finde den helt rigtige praktikplads inden for frisørfaget og det er svært, at vide om et arbejde med mennesker er det rigtige for dig, før du har prøvet det.

Det er derfor en god ide, at du er helt sikker på, hvad det er, du gerne vil og har lidt kendskab til faget, inden du går i gang med en uddannelse.

På værkstedets nyindrettede frisørsalon og hudplejeklinik, får du mulighed for at lære en masse om bl.a. hårvask og føn, hårpleje, og teori om hårets opbygning håropsætning, oprulning med curler og permanent oprulning. Der arbejdes endvidere med hårfarvning, samt indlægning af striber og farvning af vipper og bryn. Du lærer om manicure, om påsætning af negle, makeup og total look.

Du lærer at skelne mellem forskellige ansigtsformer og at rådgive kunden om individuelt frisurevalg. Du får​

kendskab til teori om hårets opbygning, til permanent og teori om hårfarve.

Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller.

Undervisningen foregår, som på Produktionsskolens øvrige værksteder, gennem praktisk arbejde og produktion. Ud over forskellige behandlinger på modeller, kan det eksempelvis være skoleklasser, pensionister, mødregrupper og skolens øvrige elever vi træner på.

Ideen er, at du får konkrete kompetencer til personlig udvikling og faglige mål, der kan bruges i uddannelserne indenfor krop og stil samt merkantilt.

Derfor indgår muligheden for praktik på f.eks. en frisørsalon eller i en ”beauty forretning” som en del af undervisningen.

Det sammen gør relevante ekskursioner til f.eks. livsstilsmesser. Erhvervsskoler og forhandlere af produkter til hud- og hårpleje.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!