Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Foto og Medie

Har du gode idéer til, hvad en computer kan bruges til - og har du lyst til at lære om alt det, medieproduktion omfatter?

Kan du li’ at bruge din fantasi og eksperimentere med kreative udtryk? Er du interesseret i områder som kunst og design, foto og grafiske udtryk? Så er Foto og Medie helt klart noget for dig!

På Foto og Medie kommer du til at arbejde med design, layout og fremstilling af stort set alle former for PR materiale. Foldere, brochurer, annoncer, plakater, postkort, hjemmesider, skoleblad og bogdesign er bare nogle af de ting, vi designer og producerer.

Derudover kommer du til at beskæftige dig en del med fotografi og billedbehandling, og der vil være rig mulighed for at bruge hænderne, da vi også arbejder med forskellige male- og trykteknikker – blandt andet serigrafi, T-shirt tryk og collager på lærred eller emballage.

Vi har både fotostudie, kreativt værksted og computerrum.

Du lærer at udvikle en ide fra start til slut, hvor vi benytter os af bestemte arbejdsteknikker og

designprocesser – herunder, hvordan man arbejder med brainstorm, indsamling af inspiration, skitsebog teknikker, præsentation af færdige produkter samt evaluering og konstruktiv kritik af egne og andres produkter.

Det kræver ikke særlige forudsætninger, at starte på Medieværkstedet – hvis du er aktiv, engageret, ansvarsbevidst og har lysten, så kan vi sagtens lærer dig resten!

Når du starter på værkstedet, tager vi udgangspunkt i, hvad du kan i forvejen og hvad dine interesser er. Har du brug for at få gennemgået tingene af flere omgange, jamen, så er det, det vi gør – hos os, er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål – jo, mere du spørger – jo mere lærer du og jo mere ansvar får du!Hvis du tror på du kan, så ved vi du kan!!!

Vælger du en uddannelse som f.eks. mediegrafiker, fotograf, web-integrator eller beslægtede områder, så giver undervisningen på Medieværkstedet dig gode forudsætninger for søge en praktikplads og for at starte på erhvervsskolens grundforløb inden for medieproduktion. Er du mere interesseret i andre områder inden for kunst og design, så hjælper din vejleder og værkstedslærer med at finde den helt rigtige uddannelse for dig.

Nyheder​

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
Læs hele nyheden
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Læs hele nyheden
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk