Taastrup

Vi holder informationsmøde hver onsdag kl.9.00. Du skal tilmelde dig i den afdeling du vil besøge.

Du kan klikke dig videre og læse om de forskellige værksteder vi tilbyder i vores afdeling i Taastrup.​

Reception og Kontor

IT og Netværk

Frisør og Styling

Sundhed og Pædagogik

Kosmetik og Velvære

MEDIEHUSET

Håndværk og Service

Musik og Sang

Køkken og Kantine

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)