Taastrup

Vi holder informationsmøde hver onsdag kl.9.00. Du skal tilmelde dig i den afdeling du vil besøge.

I uge 42 holder vi rundvisning tirsdag den 17.oktober.

Nedenfor kan du klikke dig videre og læse om de forskellige værksteder vi tilbyder i vores afdeling i Taastrup.

Reception og Kontor

IT og Netværk

Frisør og Styling

Sundhed og Pædagogik

Kosmetik og Velvære

MEDIEHUSET

Håndværk og Service

Musik og Sang

Køkken og Kantine

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!