Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)

Vi afholder julemarked, hvor vi sælger mange forskellige håndlavede produkter af høj kvalitet:skovnisser, juledekorationer, sammenplantninger og masser af andre spændende ting produceret af skolens elever. Vi byder på gratis kaffe med julesmåkager, og fra kl.13.00 er der mulighed for at købe dagens ret, sandwich og drikkevarer til rimelige priser.

Mød desuden skolens vejledere, værkstedslærere, almenlærere og ledelse og få en snak om de muligheder, der er på Produktionsskolen.

Invitation og program for Taastrup

Invitation og program for Greve

Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.
Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)
01-11-2017
Dette er det fjerde besøg i rækken af delegationer fra Norge, og som altid var det et utroligt vellykket møde med yderst interesserede politikere og skolefolk.