Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)

Vi afholder julemarked, hvor vi sælger mange forskellige håndlavede produkter af høj kvalitet:skovnisser, juledekorationer, sammenplantninger og masser af andre spændende ting produceret af skolens elever. Vi byder på gratis kaffe med julesmåkager, og fra kl.13.00 er der mulighed for at købe dagens ret, sandwich og drikkevarer til rimelige priser.

Mød desuden skolens vejledere, værkstedslærere, almenlærere og ledelse og få en snak om de muligheder, der er på Produktionsskolen.

Invitation og program for Taastrup

Invitation og program for Greve

Interview med Annette Riisager om Produktionsskole og FGU i Tune Posten
06-12-2018
Produktionsskolerne lukker landet over til sommer, men indgår sammen med VUC i nye institutioner for Forberedende Grunduddannelse, kaldet FGU. Der vil herved fortsat være et godt praksisorienteret læringstilbud til unge, der ikke går den lige vej fra grundskole til uddannelse eller arbejde. Læs mere om det i Tune Posten i linket herunder.
Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten