Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logopraktikpartnerskabantimob   kloge hænder

Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)

Tirsdag den ​31.oktober havde vi fornemt besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge, hvor delegationen bestod af ledere fra politiske partier, kommunale forbund, arbejdsgiverorganisationer, faglige organisationer, direktører og chefer for uddannelse samt international koordination. Formålet med besøget var at hente inspiration og viden om produktionsskoleformen for at understøtte den lokale proces med at oprette endnu en produktionsskole i Hordaland fylkeskommune. Vi ønsker held og lykke med det, og bidrager gerne fremadrettet med råd og vejledning :-) 

Nyheder​

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Mickey K. Hansen!
14-06-2018
Vores dygtige, og uundværlige, lærling er nu udlært som Ejendomsservicetekniker fra afdelingen i Greve og Next. Mester for Mickey er Henrik Sørensen fra værkstedet Grønt og Ejendomsservice:)
Læs hele nyheden
Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Læs hele nyheden
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk