Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

logopraktikpartnerskabantimob   kloge hænder

Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)

Tirsdag den ​31.oktober havde vi fornemt besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge, hvor delegationen bestod af ledere fra politiske partier, kommunale forbund, arbejdsgiverorganisationer, faglige organisationer, direktører og chefer for uddannelse samt international koordination. Formålet med besøget var at hente inspiration og viden om produktionsskoleformen for at understøtte den lokale proces med at oprette endnu en produktionsskole i Hordaland fylkeskommune. Vi ønsker held og lykke med det, og bidrager gerne fremadrettet med råd og vejledning :-) 

Nyheder​

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
Læs hele nyheden
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
Læs hele nyheden
God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk