Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)

Tirsdag den ​31.oktober havde vi fornemt besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge, hvor delegationen bestod af ledere fra politiske partier, kommunale forbund, arbejdsgiverorganisationer, faglige organisationer, direktører og chefer for uddannelse samt international koordination. Formålet med besøget var at hente inspiration og viden om produktionsskoleformen for at understøtte den lokale proces med at oprette endnu en produktionsskole i Hordaland fylkeskommune. Vi ønsker held og lykke med det, og bidrager gerne fremadrettet med råd og vejledning :-) 

Nyheder​

Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Læs hele nyheden
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.
Læs hele nyheden
Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)
01-11-2017
Dette er det fjerde besøg i rækken af delegationer fra Norge, og som altid var det et utroligt vellykket møde med yderst interesserede politikere og skolefolk.
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk