Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse (PBE)  er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, som helt eller delvist gennemføres på Produktionsskolen.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvist af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskolens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.
Besøg fra Hordaland fylkeskommune i Norge :)
01-11-2017
Dette er det fjerde besøg i rækken af delegationer fra Norge, og som altid var det et utroligt vellykket møde med yderst interesserede politikere og skolefolk.