Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse (PBE)  er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, som helt eller delvist gennemføres på Produktionsskolen.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvist af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskolens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Kreativt samarbejde med kunstmuseet Arken
19-02-2018
Musik og Band, Pædagogik og Kreativitet samt KUU Handel, Iværksætteri og Turisme var for nyligt på Arken for at opleve udstillingen 'My Music' samt soloudstilling med Ugo Rondinone.​Tidligere elever fra Greve afdelingen har været med til at udvikle 'My Music' udstillingen og vi var inviteret som et 'tak for hjælpen'. Det var en spændende dag, hvor eleverne blandt andet skulle tegne deres barndoms træ og lave skulpturer med levende mennesker
Produktionsskolen forpagter Fortet Café og Restaurant
06-02-2018
Tirsdag den 6.marts kl. 12.00-15.00 er der Åbningsreception på Fortet. Alle er velkomne.Læs mere om projektet i artikel fra Sydkysten.
Demokratidag med besøg af Dansk Ungdoms Fællesråd
02-02-2018
Vi har lige holdt den årlige Demokratidag i Greve, hvor Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) havde arrangeret et spændende program med en bred repræsentation af ungdomspolitikere. Tak for stort engagement og tankevækkende bidrag til den fortsatte demokratiske samtale :-)