Intranet

Velkommen til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups intranet. På denne første side kan du blandt andet se nyheder fra skolen. Fx lidt om hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid.

Fra denne side kan du også vælge at gå til elevsiderne. Når elever laver hjemmesider eller på anden måde har noget de vil vise, kan det blive offentliggjort her.

Er du ansat på skolen, klikker du på menupunktet "Ansat". Derefter får du et nyt billede fra hvilket du kan logge dig ind på den ikke-offentlige del af skolens intranet.

Elever

Ansat

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.