Intranet

Velkommen til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups intranet. På denne første side kan du blandt andet se nyheder fra skolen. Fx lidt om hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid.

Fra denne side kan du også vælge at gå til elevsiderne. Når elever laver hjemmesider eller på anden måde har noget de vil vise, kan det blive offentliggjort her.

Er du ansat på skolen, klikker du på menupunktet "Ansat". Derefter får du et nyt billede fra hvilket du kan logge dig ind på den ikke-offentlige del af skolens intranet.

Elever

Ansat

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!