Intranet

Velkommen til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups intranet. På denne første side kan du blandt andet se nyheder fra skolen. Fx lidt om hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid.

Fra denne side kan du også vælge at gå til elevsiderne. Når elever laver hjemmesider eller på anden måde har noget de vil vise, kan det blive offentliggjort her.

Er du ansat på skolen, klikker du på menupunktet "Ansat". Derefter får du et nyt billede fra hvilket du kan logge dig ind på den ikke-offentlige del af skolens intranet.

Elever

Ansat

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017