Intranet

Velkommen til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups intranet. På denne første side kan du blandt andet se nyheder fra skolen. Fx lidt om hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid.

Fra denne side kan du også vælge at gå til elevsiderne. Når elever laver hjemmesider eller på anden måde har noget de vil vise, kan det blive offentliggjort her.

Er du ansat på skolen, klikker du på menupunktet "Ansat". Derefter får du et nyt billede fra hvilket du kan logge dig ind på den ikke-offentlige del af skolens intranet.

Elever

Ansat

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!