Intranet

Velkommen til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups intranet. På denne første side kan du blandt andet se nyheder fra skolen. Fx lidt om hvilke aktiviteter der kommer i den nærmeste fremtid.

Fra denne side kan du også vælge at gå til elevsiderne. Når elever laver hjemmesider eller på anden måde har noget de vil vise, kan det blive offentliggjort her.

Er du ansat på skolen, klikker du på menupunktet "Ansat". Derefter får du et nyt billede fra hvilket du kan logge dig ind på den ikke-offentlige del af skolens intranet.

Elever

Ansat

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.