Vagt og Idræt

I februar og marts er vores faste lærer Michael på barsel. Jasper Loft er vikar i perioden.

Er du interesseret i idræt, teambuilding, friluftsliv og sikkerhedsbrancherne ?

Fysisk aktivitet og sund livsstil hører uløseligt sammen. Her kommer du i god form og lærer en masse om sundhed, kommunikation, planlægning og samarbejde.​
To til fire gange om året står værkstedet for planlægning og gennemførelse af forskellige sports- og friluftsarrangementer for institutioner, skoler, produktionsskolens elever og lignende.

Desuden udbyder værkstedet diverse teambuildingkurser for kursisterne på Tune Kursuscenter, som drives af produktionsskolen.

Et kursus i førstehjælp på mellemniveau - til brug i hverdagen samt i naturen - indgår i undervisningen.

Desuden indgår relevante ekskursioner, ture i naturen og idrætsarrangementer.

Vagt og Idræt er et godt udgangspunkt, hvis du overvejer at uddanne dig inden for fagområder som: sikkerhedsvagt, ambulanceredder, forsvaret eller politiet.

Det du lærer på værkstedet kan også bruges, hvis du gerne vil arbejde med børn og unge inden for områder som sundhed, omsorg og pædagogik.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.