Vagt og Idræt

Er du interesseret i idræt, teambuilding, friluftsliv og sikkerhedsbrancherne ?

Fysisk aktivitet og sund livsstil hører uløseligt sammen. Her kommer du i god form og lærer en masse om sundhed, kommunikation, planlægning og samarbejde.​
To til fire gange om året står værkstedet for planlægning og gennemførelse af forskellige sports- og friluftsarrangementer for institutioner, skoler, produktionsskolens elever og lignende.

Desuden udbyder værkstedet diverse teambuildingkurser for kursisterne på Tune Kursuscenter, som drives af produktionsskolen.

Et kursus i førstehjælp på mellemniveau - til brug i hverdagen samt i naturen - indgår i undervisningen.

Desuden indgår relevante ekskursioner, ture i naturen og idrætsarrangementer.

Vagt og Idræt er et godt udgangspunkt, hvis du overvejer at uddanne dig inden for fagområder som: sikkerhedsvagt, ambulanceredder, forsvaret eller politiet.

Det du lærer på værkstedet kan også bruges, hvis du gerne vil arbejde med børn og unge inden for områder som sundhed, omsorg og pædagogik.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.