Vagt og Idræt

Er du interesseret i idræt, teambuilding, friluftsliv og sikkerhedsbrancherne ?

Fysisk aktivitet og sund livsstil hører uløseligt sammen. Her kommer du i god form og lærer en masse om sundhed, kommunikation, planlægning og samarbejde.​
To til fire gange om året står værkstedet for planlægning og gennemførelse af forskellige sports- og friluftsarrangementer for institutioner, skoler, produktionsskolens elever og lignende.

Desuden udbyder værkstedet diverse teambuildingkurser for kursisterne på Tune Kursuscenter, som drives af produktionsskolen.

Et kursus i førstehjælp på mellemniveau - til brug i hverdagen samt i naturen - indgår i undervisningen.

Desuden indgår relevante ekskursioner, ture i naturen og idrætsarrangementer.

Vagt og Idræt er et godt udgangspunkt, hvis du overvejer at uddanne dig inden for fagområder som: sikkerhedsvagt, ambulanceredder, forsvaret eller politiet.

Det du lærer på værkstedet kan også bruges, hvis du gerne vil arbejde med børn og unge inden for områder som sundhed, omsorg og pædagogik.

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)