Vagt og Idræt

Er du interesseret i idræt, teambuilding, friluftsliv og sikkerhedsbrancherne ?

Fysisk aktivitet og sund livsstil hører uløseligt sammen. Her kommer du i god form og lærer en masse om sundhed, kommunikation, planlægning og samarbejde.​
To til fire gange om året står værkstedet for planlægning og gennemførelse af forskellige sports- og friluftsarrangementer for institutioner, skoler, produktionsskolens elever og lignende.

Desuden udbyder værkstedet diverse teambuildingkurser for kursisterne på Tune Kursuscenter, som drives af produktionsskolen.

Et kursus i førstehjælp på mellemniveau - til brug i hverdagen samt i naturen - indgår i undervisningen.

Desuden indgår relevante ekskursioner, ture i naturen og idrætsarrangementer.

Vagt og Idræt er et godt udgangspunkt, hvis du overvejer at uddanne dig inden for fagområder som: sikkerhedsvagt, ambulanceredder, forsvaret eller politiet.

Det du lærer på værkstedet kan også bruges, hvis du gerne vil arbejde med børn og unge inden for områder som sundhed, omsorg og pædagogik.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Interview med viceforstander Annette Riisager om FGU og dannelse
01-03-2018
Magasinet Specialkompasset bringer i februarudgaven artikel om FGU med titlen 'Dannelse handler ikke kun om det faglige.'Vi skal passe på med at reducere dannelse til færdigheder og faglighed. Det drejer sig om at dannes til ansvarligt og livsdueligt medborgerskab.