Vagt og Idræt

Er du interesseret i idræt, teambuilding, friluftsliv og sikkerhedsbrancherne ?

Fysisk aktivitet og sund livsstil hører uløseligt sammen. Her kommer du i god form og lærer en masse om sundhed, kommunikation, planlægning og samarbejde.​
To til fire gange om året står værkstedet for planlægning og gennemførelse af forskellige sports- og friluftsarrangementer for institutioner, skoler, produktionsskolens elever og lignende.

Desuden udbyder værkstedet diverse teambuildingkurser for kursisterne på Tune Kursuscenter, som drives af produktionsskolen.

Et kursus i førstehjælp på mellemniveau - til brug i hverdagen samt i naturen - indgår i undervisningen.

Desuden indgår relevante ekskursioner, ture i naturen og idrætsarrangementer.

Vagt og Idræt er et godt udgangspunkt, hvis du overvejer at uddanne dig inden for fagområder som: sikkerhedsvagt, ambulanceredder, forsvaret eller politiet.

Det du lærer på værkstedet kan også bruges, hvis du gerne vil arbejde med børn og unge inden for områder som sundhed, omsorg og pædagogik.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!