Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.