Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)