Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.