Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!