Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)