Pædagogik og Kreativitet

Dette værksted er for dig, der gerne vil arbejde med det pædagogiske område.​

Det praktiske arbejde på værkstedet består i at planlægge og gennemføre arrangementer for og med børn og unge. Du bruger din kreativitet og fantasi, når der skal findes på aktiviteter og udarbejdes produkter til leg og læring.

Vores arrangementer udbydes til daginstitutioner i kommunen, skoler, museer, bibliotek, klubber, foreninger og andre, der beskæftiger sig med børn og evt. også voksne.

Vi holder til i eget hus med store dejlige ude- arealer med æblehave, bålhus, pilelabyrint og kaniner. Skolen har endvidere et par heste, som ind i mellem deltager, når vi har børn på besøg.

I forbindelse med de daglige aktiviteter lærer du noget om børns udvikling og behov.

Du lærer også noget om dig selv, og om hvordan samfundet er indrettet.

I undervisningen indgår desuden praktikophold og ekskursioner med fagligt indhold.

Hele forløbet på Pædagogik og Kreativitet er et godt skridt på vejen til at søge ind på grundforløbet sundhed, omsorg og pædagogik på en SOSU skole.

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)