Musik og Band

Har du lyst til at spille, synge og lære mere om rytmisk musik?

Du skal ikke have bestemte musikalske forudsætninger, men det er en klar fordel, hvis du kan spille et instrument eller gerne vil synge.

Arbejdsdagen består i, at vi øver, synger og spiller i bands. Hvis du ønsker at lære at spille på et instrument eller blive bedre på dit instrument, så underviser vi i sang, keyboard, guitar, bas, trommer og slagtøj. Vi spiller pop- og rockmusik, men andre musikgenrer er også en del af vores produktion.

Vi spiller koncerter og optræder på skoler, ungdomsklubber, spillesteder, byfester og caféer med mere.

Du må være indstillet på at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor egenskaber som samarbejdsevne, tålmodighed og disciplin dagligt sættes på prøve og udvikles. Dette danner rammerne for et lærerigt og kreativt miljø i en god atmosfære.

Musikundervisningen bibringer dig så meget indsigt i den musikalske verden, at du kan bedømme om uddannelse og/eller job inden for musikken eller beslægtede fagområder, ville være en mulighed.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)