Musik og Band

Har du lyst til at spille, synge og lære mere om rytmisk musik?

Du skal ikke have bestemte musikalske forudsætninger, men det er en klar fordel, hvis du kan spille et instrument eller gerne vil synge.

Arbejdsdagen består i, at vi øver, synger og spiller i bands. Hvis du ønsker at lære at spille på et instrument eller blive bedre på dit instrument, så underviser vi i sang, keyboard, guitar, bas, trommer og slagtøj. Vi spiller pop- og rockmusik, men andre musikgenrer er også en del af vores produktion.

Vi spiller koncerter og optræder på skoler, ungdomsklubber, spillesteder, byfester og caféer med mere.

Du må være indstillet på at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor egenskaber som samarbejdsevne, tålmodighed og disciplin dagligt sættes på prøve og udvikles. Dette danner rammerne for et lærerigt og kreativt miljø i en god atmosfære.

Musikundervisningen bibringer dig så meget indsigt i den musikalske verden, at du kan bedømme om uddannelse og/eller job inden for musikken eller beslægtede fagområder, ville være en mulighed.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.