Musik og Band

Har du lyst til at spille, synge og lære mere om rytmisk musik?

Du skal ikke have bestemte musikalske forudsætninger, men det er en klar fordel, hvis du kan spille et instrument eller gerne vil synge.

Arbejdsdagen består i, at vi øver, synger og spiller i bands. Hvis du ønsker at lære at spille på et instrument eller blive bedre på dit instrument, så underviser vi i sang, keyboard, guitar, bas, trommer og slagtøj. Vi spiller pop- og rockmusik, men andre musikgenrer er også en del af vores produktion.

Vi spiller koncerter og optræder på skoler, ungdomsklubber, spillesteder, byfester og caféer med mere.

Du må være indstillet på at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor egenskaber som samarbejdsevne, tålmodighed og disciplin dagligt sættes på prøve og udvikles. Dette danner rammerne for et lærerigt og kreativt miljø i en god atmosfære.

Musikundervisningen bibringer dig så meget indsigt i den musikalske verden, at du kan bedømme om uddannelse og/eller job inden for musikken eller beslægtede fagområder, ville være en mulighed.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!