Musik og Band

Har du lyst til at spille, synge og lære mere om rytmisk musik?

Du skal ikke have bestemte musikalske forudsætninger, men det er en klar fordel, hvis du kan spille et instrument eller gerne vil synge.

Arbejdsdagen består i, at vi øver, synger og spiller i bands. Hvis du ønsker at lære at spille på et instrument eller blive bedre på dit instrument, så underviser vi i sang, keyboard, guitar, bas, trommer og slagtøj. Vi spiller pop- og rockmusik, men andre musikgenrer er også en del af vores produktion.

Vi spiller koncerter og optræder på skoler, ungdomsklubber, spillesteder, byfester og caféer med mere.

Du må være indstillet på at indgå i et forpligtende samarbejde, hvor egenskaber som samarbejdsevne, tålmodighed og disciplin dagligt sættes på prøve og udvikles. Dette danner rammerne for et lærerigt og kreativt miljø i en god atmosfære.

Musikundervisningen bibringer dig så meget indsigt i den musikalske verden, at du kan bedømme om uddannelse og/eller job inden for musikken eller beslægtede fagområder, ville være en mulighed.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!