Kontor og Reception

Skal du være receptionist, sekretær eller bogholder - eller kunne du tænke dig at finde ud af, om din fremtid ligger indenfor kontor og handel?

Kontor og Reception er en del af skolens administration. Her kan du lære det meste om kontor- og receptionsarbejde.

I receptionen passer vi telefonerne og tager imod gæster til Tune Kursuscenter, og sørger for, at de får et godt ophold. Vi registrerer elevernes optagelse og udskrivning.

Vi beregner og udbetaler skoleydelse til eleverne og løn til lærerne. Vi hjælper eleverne med transporttilskud og meget andet.

Vi skriver breve, fotokopierer, arkiverer, betaler regninger og udarbejder budget og regnskab.

Du får lov til at være med til det hele efterhånden, som du får det lært.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde at lære at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer som tekstbehandling, regneark mv. samt Internet og e-mail.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)