Kontor og Reception

Skal du være receptionist, sekretær eller bogholder - eller kunne du tænke dig at finde ud af, om din fremtid ligger indenfor kontor og handel?

Kontor og Reception er en del af skolens administration. Her kan du lære det meste om kontor- og receptionsarbejde.

I receptionen passer vi telefonerne og tager imod gæster til Tune Kursuscenter, og sørger for, at de får et godt ophold. Vi registrerer elevernes optagelse og udskrivning.

Vi beregner og udbetaler skoleydelse til eleverne og løn til lærerne. Vi hjælper eleverne med transporttilskud og meget andet.

Vi skriver breve, fotokopierer, arkiverer, betaler regninger og udarbejder budget og regnskab.

Du får lov til at være med til det hele efterhånden, som du får det lært.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde at lære at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer som tekstbehandling, regneark mv. samt Internet og e-mail.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.