Kontor og Reception

Skal du være receptionist, sekretær eller bogholder - eller kunne du tænke dig at finde ud af, om din fremtid ligger indenfor kontor og handel?

Kontor og Reception er en del af skolens administration. Her kan du lære det meste om kontor- og receptionsarbejde.

I receptionen passer vi telefonerne og tager imod gæster til Tune Kursuscenter, og sørger for, at de får et godt ophold. Vi registrerer elevernes optagelse og udskrivning.

Vi beregner og udbetaler skoleydelse til eleverne og løn til lærerne. Vi hjælper eleverne med transporttilskud og meget andet.

Vi skriver breve, fotokopierer, arkiverer, betaler regninger og udarbejder budget og regnskab.

Du får lov til at være med til det hele efterhånden, som du får det lært.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde at lære at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer som tekstbehandling, regneark mv. samt Internet og e-mail.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!