Kontor og Reception

Skal du være receptionist, sekretær eller bogholder - eller kunne du tænke dig at finde ud af, om din fremtid ligger indenfor kontor og handel?

Kontor og Reception er en del af skolens administration. Her kan du lære det meste om kontor- og receptionsarbejde.

I receptionen passer vi telefonerne og tager imod gæster til Tune Kursuscenter, og sørger for, at de får et godt ophold. Vi registrerer elevernes optagelse og udskrivning.

Vi beregner og udbetaler skoleydelse til eleverne og løn til lærerne. Vi hjælper eleverne med transporttilskud og meget andet.

Vi skriver breve, fotokopierer, arkiverer, betaler regninger og udarbejder budget og regnskab.

Du får lov til at være med til det hele efterhånden, som du får det lært.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde at lære at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer som tekstbehandling, regneark mv. samt Internet og e-mail.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.