Kontor og Reception

Skal du være receptionist, sekretær eller bogholder - eller kunne du tænke dig at finde ud af, om din fremtid ligger indenfor kontor og handel?

Kontor og Reception er en del af skolens administration. Her kan du lære det meste om kontor- og receptionsarbejde.

I receptionen passer vi telefonerne og tager imod gæster til Tune Kursuscenter, og sørger for, at de får et godt ophold. Vi registrerer elevernes optagelse og udskrivning.

Vi beregner og udbetaler skoleydelse til eleverne og løn til lærerne. Vi hjælper eleverne med transporttilskud og meget andet.

Vi skriver breve, fotokopierer, arkiverer, betaler regninger og udarbejder budget og regnskab.

Du får lov til at være med til det hele efterhånden, som du får det lært.

Arbejdet på kontoret og i receptionen er en god måde at lære at bruge de mest almindelige administrative IT-hjælpemidler og programmer som tekstbehandling, regneark mv. samt Internet og e-mail.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!