Køkken og Restaurant

Vil du gerne lære basal madlavning -eller drømmer du om at blive mesterkok?​

I køkken og Restaurant er der plads til alle, og du er hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere og til gæsterne på Tune Kursuscenter.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring, som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med tjenerfaget og bl.a. lære om opdækning, anretning og servering.

Værkstedet er et godt udgangspunkt, hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!