Køkken og Restaurant

Vil du gerne lære basal madlavning -eller drømmer du om at blive mesterkok?​

I køkken og Restaurant er der plads til alle, og du er hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere og til gæsterne på Tune Kursuscenter.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring, som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med tjenerfaget og bl.a. lære om opdækning, anretning og servering.

Værkstedet er et godt udgangspunkt, hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)