Køkken og Restaurant

Vil du gerne lære basal madlavning -eller drømmer du om at blive mesterkok?​

I køkken og Restaurant er der plads til alle, og du er hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere og til gæsterne på Tune Kursuscenter.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring, som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med tjenerfaget og bl.a. lære om opdækning, anretning og servering.

Værkstedet er et godt udgangspunkt, hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.