Køkken og Restaurant

Vil du gerne lære basal madlavning -eller drømmer du om at blive mesterkok?​

I køkken og Restaurant er der plads til alle, og du er hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere og til gæsterne på Tune Kursuscenter.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring, som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med tjenerfaget og bl.a. lære om opdækning, anretning og servering.

Værkstedet er et godt udgangspunkt, hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!