Køkken og Restaurant

Vil du gerne lære basal madlavning -eller drømmer du om at blive mesterkok?​

I køkken og Restaurant er der plads til alle, og du er hver dag med til at tilberede sund og varieret mad til skolens elever og lærere og til gæsterne på Tune Kursuscenter.

Til dagligt beskæftiger vi os bl.a. med forarbejdning af råvarer, tilberedning af kolde og varme retter, servering, hygiejne og ernæring, som alle er vigtige elementer i den gastronomiske verden.

Uanset om din yndlingsret er pizza eller stegt flæsk med persillesovs, er du sammen med andre i køkkenet med til at bestemme, hvilken mad der skal laves.

Ud over køkkenets daglige drift, vil der af og til blive afholdt arrangementer og events, hvor du vil have mulighed for at få erfaring med tjenerfaget og bl.a. lære om opdækning, anretning og servering.

Værkstedet er et godt udgangspunkt, hvis du senere har i tankerne at påbegynde grundforløbet "Mad til mennesker" på erhvervsskolen. Det kunne f.eks. være på Slagteriskolen i Roskilde eller på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.