IT og Teknik

Vil du lære at sætte en pc op - og er du interesseret i at installere og opgradere software?

På værkstedet IT og Teknik kan du lære næsten alt om, hvad der foregår i din computer.

Der undervises på forskellige niveauer, så der er også et der passer til dig. Du arbejder med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet: Tekstbehandling, regneark, databaser, internet og e-mail.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske opgaver, som vedligeholdelse og udbygning af netværk.

Du får kendskab til opbygning og test af pc, installation af operativsystemer, trådløst netværk (WIFI) og fast netværk (LAN), styresystemer og sikkerhed.

Du vil desuden stifte bekendtskab med kryptering og sporingsværktøj og hvordan man beskytter sig imod hacking.

Du får et godt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles til en IT-supporter/datatekniker eller andre medarbejdere inden for IT-området.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!