IT og Teknik

Vil du lære at sætte en pc op - og er du interesseret i at installere og opgradere software?

På værkstedet IT og Teknik kan du lære næsten alt om, hvad der foregår i din computer.

Der undervises på forskellige niveauer, så der er også et der passer til dig. Du arbejder med programmer og udstyr, der ligner det, der findes på uddannelsesinstitutionerne og i erhvervslivet: Tekstbehandling, regneark, databaser, internet og e-mail.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske opgaver, som vedligeholdelse og udbygning af netværk.

Du får kendskab til opbygning og test af pc, installation af operativsystemer, trådløst netværk (WIFI) og fast netværk (LAN), styresystemer og sikkerhed.

Du vil desuden stifte bekendtskab med kryptering og sporingsværktøj og hvordan man beskytter sig imod hacking.

Du får et godt kendskab til de faglige og personlige krav, der stilles til en IT-supporter/datatekniker eller andre medarbejdere inden for IT-området.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)