Hotel og Service

Er god service lige dig - og vil du gerne lære hvad det vil sige i praksis?

Værkstedets arbejde foregår på Produktionsskolens kursuscenter, hvor du får grundlæggende viden om kundeservice, køkkenarbejde og rengøring.

Du deltager i rengøring og klargøring af hotelværelser, kursuslokaler, opholdsrum og restaurantlokaler. Der er også opgaver i receptionen med at modtage gæster, udlevere nøgler til værelserne og hjælper gæsterne til rette.

Du lærer noget om hygiejne og brug af miljøvenlige rengøringsmidler og rigtige arbejdsstillinger.

Der arbejdes med at tilberede og servere morgenmad og lette frokostretter for gæsterne. Der er undervisning i betydningen af sund mad og bæredygtige produkter, f.eks. økologiske mejeriprodukter.

Efter et ophold på Hotel og Service har du fået kendskab til områdets arbejdsopgaver, og kan vurdere om du skal vælge en uddannelse som serviceassistent, receptionist, tjener eller lignende.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!