Hotel og Service

Er god service lige dig - og vil du gerne lære hvad det vil sige i praksis?

Værkstedets arbejde foregår på Produktionsskolens kursuscenter, hvor du får grundlæggende viden om kundeservice, køkkenarbejde og rengøring.

Du deltager i rengøring og klargøring af hotelværelser, kursuslokaler, opholdsrum og restaurantlokaler. Der er også opgaver i receptionen med at modtage gæster, udlevere nøgler til værelserne og hjælper gæsterne til rette.

Du lærer noget om hygiejne og brug af miljøvenlige rengøringsmidler og rigtige arbejdsstillinger.

Der arbejdes med at tilberede og servere morgenmad og lette frokostretter for gæsterne. Der er undervisning i betydningen af sund mad og bæredygtige produkter, f.eks. økologiske mejeriprodukter.

Efter et ophold på Hotel og Service har du fået kendskab til områdets arbejdsopgaver, og kan vurdere om du skal vælge en uddannelse som serviceassistent, receptionist, tjener eller lignende.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!