Hotel og Service

Er god service lige dig - og vil du gerne lære hvad det vil sige i praksis?

Værkstedets arbejde foregår på Produktionsskolens kursuscenter, hvor du får grundlæggende viden om kundeservice, køkkenarbejde og rengøring.

Du deltager i rengøring og klargøring af hotelværelser, kursuslokaler, opholdsrum og restaurantlokaler. Der er også opgaver i receptionen med at modtage gæster, udlevere nøgler til værelserne og hjælper gæsterne til rette.

Du lærer noget om hygiejne og brug af miljøvenlige rengøringsmidler og rigtige arbejdsstillinger.

Der arbejdes med at tilberede og servere morgenmad og lette frokostretter for gæsterne. Der er undervisning i betydningen af sund mad og bæredygtige produkter, f.eks. økologiske mejeriprodukter.

Efter et ophold på Hotel og Service har du fået kendskab til områdets arbejdsopgaver, og kan vurdere om du skal vælge en uddannelse som serviceassistent, receptionist, tjener eller lignende.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)