Grønt og Ejendomsservice

Frisk luft og jord under neglene?

Hvis du gerne vil ud under åben himmel, og kan lide at arbejde med have-og skovbrug, er dette noget for dig.

På værkstedet får du mulighed for at arbejde med det meste inden for det grønne område og inden for belægningsområdet. Vi arbejder desuden med vedligeholdelse og ejendomsservice, og løser en række håndværksmæssige opgaver både ude og inde på Tune Kursuscenter.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver til både piger og drenge. Friluftsliv og dyrepasning indgår også på værkstedet, og vi er for tiden i gang med at etablere gode forhold for køer og heste.

Hvis du drømmer om at blive anlægsgartner, produktionsgartner, væksthusgartner, greenkeeper, ejendomsfunktionær eller lignende, er Grønt og Ejendomsservice værkstedet for dig.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.