Grønt og Ejendomsservice

Frisk luft og jord under neglene?

Hvis du gerne vil ud under åben himmel, og kan lide at arbejde med have-og skovbrug, er dette noget for dig.

På værkstedet får du mulighed for at arbejde med det meste inden for det grønne område og inden for belægningsområdet. Vi arbejder desuden med vedligeholdelse og ejendomsservice, og løser en række håndværksmæssige opgaver både ude og inde på Tune Kursuscenter.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver til både piger og drenge. Friluftsliv og dyrepasning indgår også på værkstedet, og vi er for tiden i gang med at etablere gode forhold for køer og heste.

Hvis du drømmer om at blive anlægsgartner, produktionsgartner, væksthusgartner, greenkeeper, ejendomsfunktionær eller lignende, er Grønt og Ejendomsservice værkstedet for dig.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)