Grønt og Ejendomsservice

Frisk luft og jord under neglene?

Hvis du gerne vil ud under åben himmel, og kan lide at arbejde med have-og skovbrug, er dette noget for dig.

På værkstedet får du mulighed for at arbejde med det meste inden for det grønne område og inden for belægningsområdet. Vi arbejder desuden med vedligeholdelse og ejendomsservice, og løser en række håndværksmæssige opgaver både ude og inde på Tune Kursuscenter.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver til både piger og drenge. Friluftsliv og dyrepasning indgår også på værkstedet, og vi er for tiden i gang med at etablere gode forhold for køer og heste.

Hvis du drømmer om at blive anlægsgartner, produktionsgartner, væksthusgartner, greenkeeper, ejendomsfunktionær eller lignende, er Grønt og Ejendomsservice værkstedet for dig.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!