Grønt og Ejendomsservice

Frisk luft og jord under neglene?

Hvis du gerne vil ud under åben himmel, og kan lide at arbejde med have-og skovbrug, er dette noget for dig.

På værkstedet får du mulighed for at arbejde med det meste inden for det grønne område og inden for belægningsområdet. Vi arbejder desuden med vedligeholdelse og ejendomsservice, og løser en række håndværksmæssige opgaver både ude og inde på Tune Kursuscenter.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver til både piger og drenge. Friluftsliv og dyrepasning indgår også på værkstedet, og vi er for tiden i gang med at etablere gode forhold for køer og heste.

Hvis du drømmer om at blive anlægsgartner, produktionsgartner, væksthusgartner, greenkeeper, ejendomsfunktionær eller lignende, er Grønt og Ejendomsservice værkstedet for dig.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!