Film og Foto

Har film og foto din interesse - og vil du gerne lære, hvad levende billeder kan og gør?

Når du starter på Film og Foto, vil du lære at arbejde med foto -og filmmediet både teknisk og kreativt. Du vil lære at håndtere de sidste nye HD og DV- videokameraer, lydudstyr, lyssætning og arbejde med redigeringssystemet Premiere Adobe.

Du har mulighed for at arbejde med alle film -og TV-produktionens processer: planlægning, lyd og lyssætning, interviews, optagelse, redigering og fil-eksportering.

Du vil blive en del af et team som arbejder med at løse bestillingsopgaver. Du vil sammen med dine kammerater arbejde med foto -og filmproduktioner, som både kan være til skolens hjemmeside eller for eksterne kunder.

Efter et ophold på Film og Foto, og måske et praktikforløb i en relevant virksomhed, ved du om uddannelse og job inden for film, foto eller TV-produktion er fremtiden for dig.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.