Film og Foto

Har film og foto din interesse - og vil du gerne lære, hvad levende billeder kan og gør?

Når du starter på Film og Foto, vil du lære at arbejde med foto -og filmmediet både teknisk og kreativt. Du vil lære at håndtere de sidste nye HD og DV- videokameraer, lydudstyr, lyssætning og arbejde med redigeringssystemet Premiere Adobe.

Du har mulighed for at arbejde med alle film -og TV-produktionens processer: planlægning, lyd og lyssætning, interviews, optagelse, redigering og fil-eksportering.

Du vil blive en del af et team som arbejder med at løse bestillingsopgaver. Du vil sammen med dine kammerater arbejde med foto -og filmproduktioner, som både kan være til skolens hjemmeside eller for eksterne kunder.

Efter et ophold på Film og Foto, og måske et praktikforløb i en relevant virksomhed, ved du om uddannelse og job inden for film, foto eller TV-produktion er fremtiden for dig.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)