Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Film og Foto

Har film og foto din interesse - og vil du gerne lære, hvad levende billeder kan og gør?

Når du starter på Film og Foto, vil du lære at arbejde med foto -og filmmediet både teknisk og kreativt. Du vil lære at håndtere de sidste nye HD og DV- videokameraer, lydudstyr, lyssætning og arbejde med redigeringssystemet Premiere Adobe.

Du har mulighed for at arbejde med alle film -og TV-produktionens processer: planlægning, lyd og lyssætning, interviews, optagelse, redigering og fil-eksportering.

Du vil blive en del af et team som arbejder med at løse bestillingsopgaver. Du vil sammen med dine kammerater arbejde med foto -og filmproduktioner, som både kan være til skolens hjemmeside eller for eksterne kunder.

Efter et ophold på Film og Foto, og måske et praktikforløb i en relevant virksomhed, ved du om uddannelse og job inden for film, foto eller TV-produktion er fremtiden for dig.

Nyheder​

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
Læs hele nyheden
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Læs hele nyheden
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk