Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Film og Foto

Har film og foto din interesse - og vil du gerne lære, hvad levende billeder kan og gør?

Når du starter på Film og Foto, vil du lære at arbejde med foto -og filmmediet både teknisk og kreativt. Du vil lære at håndtere de sidste nye HD og DV- videokameraer, lydudstyr, lyssætning og arbejde med redigeringssystemet Premiere Adobe.

Du har mulighed for at arbejde med alle film -og TV-produktionens processer: planlægning, lyd og lyssætning, interviews, optagelse, redigering og fil-eksportering.

Du vil blive en del af et team som arbejder med at løse bestillingsopgaver. Du vil sammen med dine kammerater arbejde med foto -og filmproduktioner, som både kan være til skolens hjemmeside eller for eksterne kunder.

Efter et ophold på Film og Foto, og måske et praktikforløb i en relevant virksomhed, ved du om uddannelse og job inden for film, foto eller TV-produktion er fremtiden for dig.

Nyheder​

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
Læs hele nyheden
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Læs hele nyheden
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk