Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Film og Foto

Har film og foto din interesse - og vil du gerne lære, hvad levende billeder kan og gør?

Når du starter på Film og Foto, vil du lære at arbejde med foto -og filmmediet både teknisk og kreativt. Du vil lære at håndtere de sidste nye HD og DV- videokameraer, lydudstyr, lyssætning og arbejde med redigeringssystemet Premiere Adobe.

Du har mulighed for at arbejde med alle film -og TV-produktionens processer: planlægning, lyd og lyssætning, interviews, optagelse, redigering og fil-eksportering.

Du vil blive en del af et team som arbejder med at løse bestillingsopgaver. Du vil sammen med dine kammerater arbejde med foto -og filmproduktioner, som både kan være til skolens hjemmeside eller for eksterne kunder.

Efter et ophold på Film og Foto, og måske et praktikforløb i en relevant virksomhed, ved du om uddannelse og job inden for film, foto eller TV-produktion er fremtiden for dig.

Nyheder​

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Læs hele nyheden
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)
07-08-2017
I dag er vi tilbage igen efter en god lang sommerferie, og glæder os til at tage godt imod de 'gamle' elever i morgen og de nye på onsdag :-)
Læs hele nyheden
God sommer :)
04-07-2017
Alle ønskes en rigtig god sommer med dette gruppebillede af ansatte fra 3.juli. Produktionsskolen holder sidste skoledag torsdag den 6.juli og er tilbage igen i uge 32. Kursuscentret holder åbent hele sommeren. Tak for et godt og udviklende skoleår :-)
Læs hele nyheden

​Afd. Greve

Grevevej 20
2670 Greve

Afd. Taastrup
Rugvænget 7

2630 Taastrup​

CVR: 16732982
Tlf. 46 15 43 15

info@produktionsskole.dk