Design og Handel

På grund af orlov optager værkstedet ikke elever før uge 43. Hvis du er interesseret i at starte, er du velkommen til at komme på venteliste og være på et andet værksted, indtil du kan starte her, ​

Vi udvikler design og produkter, og arbejder med handel og afsætning. ​

Omdrejningspunktet i design og Handel er vores netbutik, hvor vi sælger varer af egen produktion og formidler salg fra skolens andre værksteder. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager, lægge PR- strategi og praktisere god kundeservice.

På værkstedet får du endvidere viden om idé-udvikling, design, dekoration og udsmykningsopgaver og meget andet. Vi er kreative både på idé-plan og praktisk.​

Imellem opgaverne og vores produktioner arbejder vi med forskellige kunstprojekter for at udvikle de kreative evner. Eksempler på projekter er maleri, collager, formgivning i gips, maskefremstilling og installationer. Alt hvad du producerer bliver gemt i en præsentationsmappe, som du kan bruge når du skal søge læreplads eller arbejde.

Tænker du på at arbejde med kreativitet, blive dekoratør, designer, salgsassistent eller lignende, så er det Design og Handel du skal vælge.

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.