Design og Handel

På grund af orlov optager værkstedet ikke elever før uge 43. Hvis du er interesseret i at starte, er du velkommen til at komme på venteliste og være på et andet værksted, indtil du kan starte her, ​

Vi udvikler design og produkter, og arbejder med handel og afsætning. ​

Omdrejningspunktet i design og Handel er vores netbutik, hvor vi sælger varer af egen produktion og formidler salg fra skolens andre værksteder. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager, lægge PR- strategi og praktisere god kundeservice.

På værkstedet får du endvidere viden om idé-udvikling, design, dekoration og udsmykningsopgaver og meget andet. Vi er kreative både på idé-plan og praktisk.​

Imellem opgaverne og vores produktioner arbejder vi med forskellige kunstprojekter for at udvikle de kreative evner. Eksempler på projekter er maleri, collager, formgivning i gips, maskefremstilling og installationer. Alt hvad du producerer bliver gemt i en præsentationsmappe, som du kan bruge når du skal søge læreplads eller arbejde.

Tænker du på at arbejde med kreativitet, blive dekoratør, designer, salgsassistent eller lignende, så er det Design og Handel du skal vælge.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!