Design og Handel

På grund af orlov optager værkstedet ikke elever før uge 43. Hvis du er interesseret i at starte, er du velkommen til at komme på venteliste og være på et andet værksted, indtil du kan starte her, ​

Vi udvikler design og produkter, og arbejder med handel og afsætning. ​

Omdrejningspunktet i design og Handel er vores netbutik, hvor vi sælger varer af egen produktion og formidler salg fra skolens andre værksteder. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager, lægge PR- strategi og praktisere god kundeservice.

På værkstedet får du endvidere viden om idé-udvikling, design, dekoration og udsmykningsopgaver og meget andet. Vi er kreative både på idé-plan og praktisk.​

Imellem opgaverne og vores produktioner arbejder vi med forskellige kunstprojekter for at udvikle de kreative evner. Eksempler på projekter er maleri, collager, formgivning i gips, maskefremstilling og installationer. Alt hvad du producerer bliver gemt i en præsentationsmappe, som du kan bruge når du skal søge læreplads eller arbejde.

Tænker du på at arbejde med kreativitet, blive dekoratør, designer, salgsassistent eller lignende, så er det Design og Handel du skal vælge.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)