Design og Handel

På grund af orlov optager værkstedet ikke elever før uge 43. Hvis du er interesseret i at starte, er du velkommen til at komme på venteliste og være på et andet værksted, indtil du kan starte her, ​

Vi udvikler design og produkter, og arbejder med handel og afsætning. ​

Omdrejningspunktet i design og Handel er vores netbutik, hvor vi sælger varer af egen produktion og formidler salg fra skolens andre værksteder. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager, lægge PR- strategi og praktisere god kundeservice.

På værkstedet får du endvidere viden om idé-udvikling, design, dekoration og udsmykningsopgaver og meget andet. Vi er kreative både på idé-plan og praktisk.​

Imellem opgaverne og vores produktioner arbejder vi med forskellige kunstprojekter for at udvikle de kreative evner. Eksempler på projekter er maleri, collager, formgivning i gips, maskefremstilling og installationer. Alt hvad du producerer bliver gemt i en præsentationsmappe, som du kan bruge når du skal søge læreplads eller arbejde.

Tænker du på at arbejde med kreativitet, blive dekoratør, designer, salgsassistent eller lignende, så er det Design og Handel du skal vælge.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.