Design og Handel

På grund af orlov optager værkstedet ikke elever før uge 43. Hvis du er interesseret i at starte, er du velkommen til at komme på venteliste og være på et andet værksted, indtil du kan starte her, ​

Vi udvikler design og produkter, og arbejder med handel og afsætning. ​

Omdrejningspunktet i design og Handel er vores netbutik, hvor vi sælger varer af egen produktion og formidler salg fra skolens andre værksteder. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager, lægge PR- strategi og praktisere god kundeservice.

På værkstedet får du endvidere viden om idé-udvikling, design, dekoration og udsmykningsopgaver og meget andet. Vi er kreative både på idé-plan og praktisk.​

Imellem opgaverne og vores produktioner arbejder vi med forskellige kunstprojekter for at udvikle de kreative evner. Eksempler på projekter er maleri, collager, formgivning i gips, maskefremstilling og installationer. Alt hvad du producerer bliver gemt i en præsentationsmappe, som du kan bruge når du skal søge læreplads eller arbejde.

Tænker du på at arbejde med kreativitet, blive dekoratør, designer, salgsassistent eller lignende, så er det Design og Handel du skal vælge.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.