Bygge og Anlæg

Hvis du ønsker at starte på Bygge og Anlæg, kan du komme på venteliste og i mellemtiden være på et andet værksted. Vores lærer er p.t. sygemeldt, og vi ved ikke med sikkerhed, hvornår der er en lærer på værkstedet igen.

Træ, maling og vedligeholdelse

Værkstedet Bygge og Anlæg vedligeholder, bygger og ombygger skolens bygninger, samt udfører opgaver for de andre værksteder.

Du får udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er udstyret til at udføre arbejdsopgaver.

Under dit forløb vil du arbejde praktisk sammen med de øvrige elever på værkstedet, og du vil altid kunne få råd og hjælp af din lærer.

Du vil få et kendskab til maskiner og håndværkstøj, indsigt i håndværkets historie, traditioner samt arbejdsgange.​

​Når værkstedet udfører opgaver, bliver der lagt vægt på, at du så vidt muligt er med i hele processen. Du deltager i den første planlægning til det færdige produkt tages i brug af skolen, eller afleveres til kunden.

Vi lægger vægt på, at du kan prøve så meget forskelligt som muligt, så et forløb på Produktionsskolens Bygge og Anlæg, giver dig mulighed for få afklaret, om en håndværkeruddannelse er fremtiden for dig.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)