Bygge og Anlæg

Hvis du ønsker at starte på Bygge og Anlæg, kan du komme på venteliste og i mellemtiden være på et andet værksted. Vores lærer er p.t. sygemeldt, og vi ved ikke med sikkerhed, hvornår der er en lærer på værkstedet igen.

Træ, maling og vedligeholdelse

Værkstedet Bygge og Anlæg vedligeholder, bygger og ombygger skolens bygninger, samt udfører opgaver for de andre værksteder.

Du får udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er udstyret til at udføre arbejdsopgaver.

Under dit forløb vil du arbejde praktisk sammen med de øvrige elever på værkstedet, og du vil altid kunne få råd og hjælp af din lærer.

Du vil få et kendskab til maskiner og håndværkstøj, indsigt i håndværkets historie, traditioner samt arbejdsgange.​

​Når værkstedet udfører opgaver, bliver der lagt vægt på, at du så vidt muligt er med i hele processen. Du deltager i den første planlægning til det færdige produkt tages i brug af skolen, eller afleveres til kunden.

Vi lægger vægt på, at du kan prøve så meget forskelligt som muligt, så et forløb på Produktionsskolens Bygge og Anlæg, giver dig mulighed for få afklaret, om en håndværkeruddannelse er fremtiden for dig.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.