Bygge og Anlæg

Træ, maling og vedligeholdelse

Værkstedet Bygge og Anlæg vedligeholder, bygger og ombygger skolens bygninger, samt udfører opgaver for de andre værksteder.

Du får udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er udstyret til at udføre arbejdsopgaver.

Under dit forløb vil du arbejde praktisk sammen med de øvrige elever på værkstedet, og du vil altid kunne få råd og hjælp af din lærer.

Du vil få et kendskab til maskiner og håndværkstøj, indsigt i håndværkets historie, traditioner samt arbejdsgange.​

​Når værkstedet udfører opgaver, bliver der lagt vægt på, at du så vidt muligt er med i hele processen. Du deltager i den første planlægning til det færdige produkt tages i brug af skolen, eller afleveres til kunden.

Vi lægger vægt på, at du kan prøve så meget forskelligt som muligt, så et forløb på Produktionsskolens Bygge og Anlæg, giver dig mulighed for få afklaret, om en håndværkeruddannelse er fremtiden for dig.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)