Bygge og Anlæg

Hvis du ønsker at starte på Bygge og Anlæg, kan du komme på venteliste og i mellemtiden være på et andet værksted. Vores lærer er p.t. sygemeldt, og vi ved ikke med sikkerhed, hvornår der er en lærer på værkstedet igen.

Træ, maling og vedligeholdelse

Værkstedet Bygge og Anlæg vedligeholder, bygger og ombygger skolens bygninger, samt udfører opgaver for de andre værksteder.

Du får udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er udstyret til at udføre arbejdsopgaver.

Under dit forløb vil du arbejde praktisk sammen med de øvrige elever på værkstedet, og du vil altid kunne få råd og hjælp af din lærer.

Du vil få et kendskab til maskiner og håndværkstøj, indsigt i håndværkets historie, traditioner samt arbejdsgange.​

​Når værkstedet udfører opgaver, bliver der lagt vægt på, at du så vidt muligt er med i hele processen. Du deltager i den første planlægning til det færdige produkt tages i brug af skolen, eller afleveres til kunden.

Vi lægger vægt på, at du kan prøve så meget forskelligt som muligt, så et forløb på Produktionsskolens Bygge og Anlæg, giver dig mulighed for få afklaret, om en håndværkeruddannelse er fremtiden for dig.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!