Bygge og Anlæg

Træ, maling og vedligeholdelse

Værkstedet Bygge og Anlæg vedligeholder, bygger og ombygger skolens bygninger, samt udfører opgaver for de andre værksteder.

Du får udleveret arbejdstøj og sikkerhedssko, så du er udstyret til at udføre arbejdsopgaver.

Under dit forløb vil du arbejde praktisk sammen med de øvrige elever på værkstedet, og du vil altid kunne få råd og hjælp af din lærer.

Du vil få et kendskab til maskiner og håndværkstøj, indsigt i håndværkets historie, traditioner samt arbejdsgange.​

​Når værkstedet udfører opgaver, bliver der lagt vægt på, at du så vidt muligt er med i hele processen. Du deltager i den første planlægning til det færdige produkt tages i brug af skolen, eller afleveres til kunden.

Vi lægger vægt på, at du kan prøve så meget forskelligt som muligt, så et forløb på Produktionsskolens Bygge og Anlæg, giver dig mulighed for få afklaret, om en håndværkeruddannelse er fremtiden for dig.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.