Vejledning

”Det er jo ikke altid man ved, hvad man vil. Og selvom man ved, hvad man vil – så er det ikke altid, man ved hvordan”

På Produktionsskolen har du mulighed for at finde ud af, hvad du vil og hvordan det kan lade sig gøre. Som hjælp til at finde din vej i fremtiden med hensyn til uddannelse og arbejde, er den personlige vejledning noget, vi lægger stor vægt på.

Når du starter på skolen, udarbejder du og din vejleder en forløbsplan sammen for at få klarlagt dine ønsker, mål og undervisningsbehov. Forløbsplanen bliver fulgt op mindst hver 3. måned i et samarbejde mellem dig, din værkstedslærer og din vejleder.

Vejledningen giver dig mulighed for afklaring og udvikling af personlige, sociale og faglige kompetencer gennem f.eks.:

• Praktik – du kan komme i praktik på en arbejdsplads i op til 4 uger pr. halvår.
  • Kombinationsforløb – du kan afprøve en erhvervsuddannelse i 2-5 uger, hvor du får bevis på de kompetencer, du har opnået.
  • Kompetenceafklaring – du kan få afdækket dine kompetencer ved en faglig test.
  • Almen undervisning – du kan følge undervisning i op til 10 timer pr. uge enten her på skolen eller på VUC.
  • ”Min fremtid” – du kan prøve et netbaseret værktøj til at finde uddannelser og job, der matcher dine ønsker og kompetencer.
  • Samtaler omkring din helhedssituation.

Læs guide til håndværkeruddannelserne her.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!