Vejledning

”Det er jo ikke altid man ved, hvad man vil. Og selvom man ved, hvad man vil – så er det ikke altid, man ved hvordan”

På Produktionsskolen har du mulighed for at finde ud af, hvad du vil og hvordan det kan lade sig gøre. Som hjælp til at finde din vej i fremtiden med hensyn til uddannelse og arbejde, er den personlige vejledning noget, vi lægger stor vægt på.

Når du starter på skolen, udarbejder du og din vejleder en forløbsplan sammen for at få klarlagt dine ønsker, mål og undervisningsbehov. Forløbsplanen bliver fulgt op mindst hver 3. måned i et samarbejde mellem dig, din værkstedslærer og din vejleder.

Vejledningen giver dig mulighed for afklaring og udvikling af personlige, sociale og faglige kompetencer gennem f.eks.:

• Praktik – du kan komme i praktik på en arbejdsplads i op til 4 uger pr. halvår.
  • Kombinationsforløb – du kan afprøve en erhvervsuddannelse i 2-5 uger, hvor du får bevis på de kompetencer, du har opnået.
  • Kompetenceafklaring – du kan få afdækket dine kompetencer ved en faglig test.
  • Almen undervisning – du kan følge undervisning i op til 10 timer pr. uge enten her på skolen eller på VUC.
  • ”Min fremtid” – du kan prøve et netbaseret værktøj til at finde uddannelser og job, der matcher dine ønsker og kompetencer.
  • Samtaler omkring din helhedssituation.

Læs guide til håndværkeruddannelserne her.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.