Vejledning

”Det er jo ikke altid man ved, hvad man vil. Og selvom man ved, hvad man vil – så er det ikke altid, man ved hvordan”

På Produktionsskolen har du mulighed for at finde ud af, hvad du vil og hvordan det kan lade sig gøre. Som hjælp til at finde din vej i fremtiden med hensyn til uddannelse og arbejde, er den personlige vejledning noget, vi lægger stor vægt på.

Når du starter på skolen, udarbejder du og din vejleder en forløbsplan sammen for at få klarlagt dine ønsker, mål og undervisningsbehov. Forløbsplanen bliver fulgt op mindst hver 3. måned i et samarbejde mellem dig, din værkstedslærer og din vejleder.

Vejledningen giver dig mulighed for afklaring og udvikling af personlige, sociale og faglige kompetencer gennem f.eks.:

• Praktik – du kan komme i praktik på en arbejdsplads i op til 4 uger pr. halvår.
  • Kombinationsforløb – du kan afprøve en erhvervsuddannelse i 2-5 uger, hvor du får bevis på de kompetencer, du har opnået.
  • Kompetenceafklaring – du kan få afdækket dine kompetencer ved en faglig test.
  • Almen undervisning – du kan følge undervisning i op til 10 timer pr. uge enten her på skolen eller på VUC.
  • ”Min fremtid” – du kan prøve et netbaseret værktøj til at finde uddannelser og job, der matcher dine ønsker og kompetencer.
  • Samtaler omkring din helhedssituation.

Læs guide til håndværkeruddannelserne her.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!