Undervisningsmiljø

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har udarbejdet en undervisningsmiljøvurdering 2015.

Undervisningsmiljøvurdering med handlingsplan

Spørgeskemabesvarelser:

Alle værksteder i Taastrup

Samlet vurdering i Taastrup

Alle værksteder i Greve

Samlet vurdering i Greve

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har fået tildelt Undervisningsministerens Undervisningsmiljøpris 2015.

Klik her for at læse mere

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups afdeling i Greve har fået tildelt Fødevarestyrelsens Elite Smiley.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået tildelt Undervisningsministeriets Undervisningsmiljøpris 2006.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået en Grøn Smiley.
Det viser, at skolen ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)