Undervisningsmiljø

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018

Spørgeskemabesvarelser på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

Svarprocent i Greve: 93%

Svarprocent i Taastrup: 73%

Samlet vurdering i Greve

Handleplan for Greve

Samlet vurdering i Taastrup

Handleplan for Taastrup

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har fået tildelt Undervisningsministerens Undervisningsmiljøpris 2015.

Klik her for at læse mere

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups afdeling i Greve har fået tildelt Fødevarestyrelsens Elite Smiley.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået tildelt Undervisningsministeriets Undervisningsmiljøpris 2006.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået en Grøn Smiley.
Det viser, at skolen ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.