Undervisningsmiljø

Undervisningsmiljøundersøgelse 2018

Spørgeskemabesvarelser på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

Svarprocent i Greve: 93%

Svarprocent i Taastrup: 73%

Samlet vurdering i Greve

Handleplan for Greve

Samlet vurdering i Taastrup

Handleplan for Taastrup

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har fået tildelt Undervisningsministerens Undervisningsmiljøpris 2015.

Klik her for at læse mere

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups afdeling i Greve har fået tildelt Fødevarestyrelsens Elite Smiley.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået tildelt Undervisningsministeriets Undervisningsmiljøpris 2006.

Klik her for at læse mere

Greve Produktionsskole har fået en Grøn Smiley.
Det viser, at skolen ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet.

Klik her for at læse mere

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!