Udslusning

Skolen skal med jævne mellemrum offentliggøre en statistik der viser hvor de unge mennesker, der forlader skolen, går hen.

Statistikken kan ses ved at klikke på linket herunder:

Udslusning 2016

Udslusning 2015

Udslusning 2014

Udslusning 2013
Udslusning 2012

Udslusning 2011
Udslusning 2010
Udslusning 2009
Udslusning 2008
Udslusning 2007
Udslusning 2006
Udslusning 2005

I henhold til produktionsskoleloven §6, stk. 8 har Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup udarbejdet en strategi for skolens udslusning af deltagere.

Produktionsskolens udslusningsstrategi skal sikre, at udslusning af skolens deltagere til enten uddannelse eller beskæftigelse bliver så succesfuld som muligt.

Skolens strategi for udslusning kan ses ved klikke på linket herunder:

Strategi for udslusning

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!