STU

Klik for at se: STU-folder for Greve

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup, udbyder i Greve afdelingen STU – særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge med særlige behov.

STU foregår på skolens eksisterende værksteder, hvor STU- eleverne bliver en del af praksisfællesskabet på lige fod med de øvrige produktionsskoleelever. STU- eleverne får udarbejdet differentierede undervisningsplaner, hvor der tages individuelle hensyn til elevernes læringsstil, forudsætninger, tempo og niveau mm. Hertil kommer den individuelle uddannelsesplan, der udarbejdes i samarbejde med elevens UU- vejleder. I uddannelsesplanen sættes personlige, sociale og faglige mål for det samlede uddannelsesforløb.

Der undervises i - og arbejdes praktisk med - fagspecifikke emner 4 dage om ugen, og der er specialmoduler og praktik indenfor bo - undervisning, madlavning, hygiejne, rengøring, samfundsfag, seksualvejledning m.m. Hver fredag er der fælles aktiviteter for hele skolen, og der er endvidere løbende valgfri undervisning i dansk og matematik. Der er ekskursioner og studieture året rundt.

STU -elever kommer i intern og ekstern praktik og vi evaluerer løbende den faglige, sociale og personlige progression. Hvert semester afsluttes med en semesteropgave med intern censur, og den treårige uddannelse afsluttes med et større afgangsprojekt med ekstern censur. Eleven får kompetencepapir inkl. praktikudtalelser, når forløbet afsluttes.

Vi har et godt og livligt arbejds- og studiemiljø, hvor der er plads til alle i fællesskabet. Vi holder løbende sociale aktiviteter: fastelavn, julefrokost, teambuildingdag, fodboldturneringer m.m. Der er endvidere etableret et aktivt og opfindsomt deltagerråd ( elevråd) der sætter gang i såvel faglige som sociale aktiviteter.
Se beskrivelsen af de enkelte værksteders aktiviteter på vores hjemmeside: www.produktionsskole.dk, og følg vores aktiviteter på facebook.dk.

Varighed
Ungdomsuddannelsen kan vare fra 1/2 - 3 år. Eleverne kan enten tage en hel faguddannelse på 3 år, eller blot et eller flere moduler/semestre fra en eller flere værksteder samt integrerede praktikforløb.

Timetal

Ungdomsuddannelsens undervisningstimetal udgør min. 840 timer årligt, hvilket svarer til 28 ugentlige lektioner á 45 minutters varighed i 40 uger pr. år. STU- eleverne følger enten værkstedets skema fra 8.15 til 15.30 mandag til torsdag og 8.15 til 12.00 om fredagen, eller får et individuelt skema med nedsat timetal i forhold til skolens produktionsskole-elever.

Priser

Vi har en fast grundpris på 16.000 pr. måned, og hertil kan tilkøbes ekstra ydelser i forhold til elevens særlige behov. Kontakt viceforstander Annette Riisager, mail:aa@produktionsskole.dk, mobil: 61618401 for en aftale herom.

• Månedspris: kr. 16.000
  • 12 ugers afklaring: kr. 48.000
  • 1.semester: (5 måneder inklusive 12 ugers afklaring) kr. 80.000
  • 2. til 6. semester: kr. 96.000- pr. semester ( 6 måneder)

Tilmelding

Der kan arrangeres besøg og aftales praktikker gennem hele året. Vi har løbende indskrivning.

STU - praktik

Der kan arrangeres praktik på ét eller flere værksteder for evt. kommende STU- elever i én uge uden beregning. Forlængelse af praktikperioden koster kr. 1.900,- pr. uge. Kontakt: viceforstander Annette Riisager, mail: aa@produktionsskole.dk, mobil: 61618401, for at aftale et forløb eller besøg.

Tilgængelighed

Adgangsforhold, lokaler og toiletter er ikke tilgængelige for kørestolsbrugere, og vi stiller ikke handicapbefordring til rådighed ved ekskursioner og lignende.

Praktiske oplysninger

Kontakt viceforstander Annette Riisager, mail: aa@produktionsskole.dk, mobil: 61618401, hvis du har spørgsmål til vores STU- forløb.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!