Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

Indkaldelse til generalforsamling 2018

Indkaldelse til generalforsamling i Skolekredsen 3.december

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!