Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I SKOLEKREDSEN

Indkaldelse til generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Skolekredsen Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup.

Generalforsamlingen finder sted onsdag den 4. december 2017 kl.19.00 i Produktionsskolens lokaler Grevevej 20, 2670 Greve.

Dagsorden:

1.​Valg af dirigent

2.​Formandens beretning

3.​Regnskab

4.​Indkomne forslag

5.​Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, må være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Formand: Lars Peter Hansen, medlem af Produktionsskolens bestyrelse.
Kasserer: vacant
Bestyrelsesmedlem: Preben Husted

Det er gratis at være medlem af skolekredsen.

Abonnere på nyhedsbrev:

Medlemmer modtager skolens nyhedsbrev, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet på skolens hjemmeside.

Nyhedsbreve:

Referat fra skolekredsens generalforsamling 2017

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!