Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I SKOLEKREDSEN

Indkaldelse til generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Skolekredsen Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup.

Generalforsamlingen finder sted onsdag den 4. december 2017 kl.19.00 i Produktionsskolens lokaler Grevevej 20, 2670 Greve.

Dagsorden:

1.​Valg af dirigent

2.​Formandens beretning

3.​Regnskab

4.​Indkomne forslag

5.​Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, må være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Formand: Lars Peter Hansen, medlem af Produktionsskolens bestyrelse.
Kasserer: vacant
Bestyrelsesmedlem: Preben Husted

Det er gratis at være medlem af skolekredsen.

Abonnere på nyhedsbrev:

Medlemmer modtager skolens nyhedsbrev, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet på skolens hjemmeside.

Nyhedsbreve:

Referat fra bestyrelsesmøde i skolekredsen, august 2017

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.