Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I SKOLEKREDSEN

Indkaldelse til generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Skolekredsen Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup.

Generalforsamlingen finder sted onsdag den 4. december 2017 kl.19.00 i Produktionsskolens lokaler Grevevej 20, 2670 Greve.

Dagsorden:

1.​Valg af dirigent

2.​Formandens beretning

3.​Regnskab

4.​Indkomne forslag

5.​Eventuelt

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, må være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Formand: Lars Peter Hansen, medlem af Produktionsskolens bestyrelse.
Kasserer: vacant
Bestyrelsesmedlem: Preben Husted

Det er gratis at være medlem af skolekredsen.

Abonnere på nyhedsbrev:

Medlemmer modtager skolens nyhedsbrev, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet på skolens hjemmeside.

Nyhedsbreve:

Referat fra bestyrelsesmøde i skolekredsen, april 2017

Referat fra bestyrelsesmøde i skolekredsen, august 2017

Referat fra skolekredsens generalforsamling 2017

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Interview med viceforstander Annette Riisager om FGU og dannelse
01-03-2018
Magasinet Specialkompasset bringer i februarudgaven artikel om FGU med titlen 'Dannelse handler ikke kun om det faglige.'Vi skal passe på med at reducere dannelse til færdigheder og faglighed. Det drejer sig om at dannes til ansvarligt og livsdueligt medborgerskab.