Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

Indkaldelse til generalforsamling 2018

Indkaldelse til generalforsamling i Skolekredsen 3.december

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.