Skolekredsen

Til Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er knyttet en skolekreds, der har til formål at samle en deltagerkreds af personer, som er interesserede i at have kontakt med og støtte Produktionsskolen.

Byens borgere, erhvervslivet, tidligere elever, forældre og alle andre med interesse for Produktionsskolens virke og placering i lokalsamfundet kan optages som medlemmer af Skolekredsen.

Ud over at være repræsenteret i Produktionsskolens bestyrelse modtager Skolekredsens medlemmer nyhedsbreve om skolen arbejde og inviteres til at deltage i forskellige begivenheder som f.eks. det årlige Åbent Hus arrangement og mærkedage som jubilæer, indvielser og lignende.

Formand Lars Peter Hansen, medlem af Produktionsskolens bestyrelse.
Kasserer Jens Ove Nielsen, formand for Produktionsskolens bestyrelse.
Bestyrelsesmedlem Preben Husted

Det er gratis at være medlem af skolekredsen.

Abonnere på nyhedsbrev:

Medlemmer modtager skolens nyhedsbrev, ved at tilmelde sig nyhedsbrevet på skolens hjemmeside.

Nyhedsbreve:

11.årgang nr. 2

11.årgang nr. 3

12.årgang nr. 1

12.årgang nr. 2

12.årgang nr. 3

13.årgang nr. 1

13.årgang nr. 2

13.årgang nr. 3

14.årgang nr. 1

14.årgang nr. 2

Referater:

2015 -2016

Referat fra generalforsamling december 2015

Referat fra møde i skolekredsens bestyrelse, august 2016

Referat fra skolekredsens generalforsamling, december 2016

Referat fra skolekredsens bestyrelse, december 2016

Åbent brev vedr. elevernes skoleydelse, december 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i skolekredsen, april 2017

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)