Skoleform

• Er du under 25 år?
  • Har du ingen uddannelse, og har du lige nu ikke mulighed for at begynde på en uddannelse?
  • Eller har du afbrudt en ungdomsuddannelse, og er du usikker på, hvad du så skal?
  • Vil du gerne i gang, men ved du ikke rigtig, hvad du har lyst til og mulighed for?

Produktionsskolen tilbyder en kombination af uddannelse og arbejde, hvor du både kan bruge dine hænder og dit hoved.

Undervisningen foregår på skolens værksteder. Du lærer, mens du arbejder, og du arbejder, mens du lærer.

På værkstederne kan du finde ud af, om uddannelse eller arbejde inden for det valgte fagområde er noget for dig.

Vi har forskellige værksteder, du kan vælge imellem – både håndværksmæssige, kreative og serviceorienterede.

De fleste af værkstederne på Produktionsskolen tilbyder afklaring i forhold til erhvervsuddannelsernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne samt til Erhvervsgrunduddannelsen (egu).

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.