Skoleform

• Er du under 25 år?
  • Har du ingen uddannelse, og har du lige nu ikke mulighed for at begynde på en uddannelse?
  • Eller har du afbrudt en ungdomsuddannelse, og er du usikker på, hvad du så skal?
  • Vil du gerne i gang, men ved du ikke rigtig, hvad du har lyst til og mulighed for?

Produktionsskolen tilbyder en kombination af uddannelse og arbejde, hvor du både kan bruge dine hænder og dit hoved.

Undervisningen foregår på skolens værksteder. Du lærer, mens du arbejder, og du arbejder, mens du lærer.

På værkstederne kan du finde ud af, om uddannelse eller arbejde inden for det valgte fagområde er noget for dig.

Vi har forskellige værksteder, du kan vælge imellem – både håndværksmæssige, kreative og serviceorienterede.

De fleste af værkstederne på Produktionsskolen tilbyder afklaring i forhold til erhvervsuddannelsernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne samt til Erhvervsgrunduddannelsen (egu).

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!