Skoleform

• Er du under 25 år?
  • Har du ingen uddannelse, og har du lige nu ikke mulighed for at begynde på en uddannelse?
  • Eller har du afbrudt en ungdomsuddannelse, og er du usikker på, hvad du så skal?
  • Vil du gerne i gang, men ved du ikke rigtig, hvad du har lyst til og mulighed for?

Produktionsskolen tilbyder en kombination af uddannelse og arbejde, hvor du både kan bruge dine hænder og dit hoved.

Undervisningen foregår på skolens værksteder. Du lærer, mens du arbejder, og du arbejder, mens du lærer.

På værkstederne kan du finde ud af, om uddannelse eller arbejde inden for det valgte fagområde er noget for dig.

Vi har forskellige værksteder, du kan vælge imellem – både håndværksmæssige, kreative og serviceorienterede.

De fleste af værkstederne på Produktionsskolen tilbyder afklaring i forhold til erhvervsuddannelsernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne samt til Erhvervsgrunduddannelsen (egu).

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!