Skoleform

• Er du under 25 år?
  • Har du ingen uddannelse, og har du lige nu ikke mulighed for at begynde på en uddannelse?
  • Eller har du afbrudt en ungdomsuddannelse, og er du usikker på, hvad du så skal?
  • Vil du gerne i gang, men ved du ikke rigtig, hvad du har lyst til og mulighed for?

Produktionsskolen tilbyder en kombination af uddannelse og arbejde, hvor du både kan bruge dine hænder og dit hoved.

Undervisningen foregår på skolens værksteder. Du lærer, mens du arbejder, og du arbejder, mens du lærer.

På værkstederne kan du finde ud af, om uddannelse eller arbejde inden for det valgte fagområde er noget for dig.

Vi har forskellige værksteder, du kan vælge imellem – både håndværksmæssige, kreative og serviceorienterede.

De fleste af værkstederne på Produktionsskolen tilbyder afklaring i forhold til erhvervsuddannelsernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne samt til Erhvervsgrunduddannelsen (egu).

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)