Skolefag og anden undervisning

Har du brug for den mere boglige undervisning - og lyst til undervisning i dansk og matematik eller andre almene skolefag, er der flere muligheder.

Dit produktionsskoleophold kan kombineres med anden undervisning ud over den, der foregår på værkstederne.

I op til 1/3 af undervisningstiden kan du f.eks. deltage i 9. - 10. klassefag eller HF- fag på VUC, meritgivende kombinationsforløb eller korte kurser til f.eks. truckcertifikat eller fødevarehygiejne på erhvervsskolerne.

På Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup kan du deltage i prøveforberedende undervisning i dansk og matematik  på 7.-9. kl. trin. Derudover kan du gå til eksamen på AVU trin 1. Eksamen afholdes i samarbejde med VUC Roskilde.

Den almene skoleundervisning i produktionsskoleregi er et alternativ til Folkeskolens måske mere traditionelle undervisning. Alle mennesker er forskellige og der kræves derfor forskellige ting, for at alle kan lære.

Vi hjælper vi dig bl.a. med at blive afklaret i forhold til din egen personlige læringsstil, sådan at hvad der tidligere var svært at lære, måske pludselig kan blive nemmere. Derudover er undervisningsholdene ikke særligt store.

Produktionsskolen tilbyder desuden ordblindeundervisning i samarbejde med VUC.

Skolens vejledere hjælper dig med at finde det rigtige undervisningstilbud.

Elev, om hvorfor almenundervisningen på Produktionsskolen er interessant:

Camilla: ”Min almenlærer fandt ud af, hvordan jeg lærte bedst og det brugte hun så i timerne til, når jeg skulle lære dansk og matematik og det har hjulpet mig rigtig, rigtig meget. Og jeg blev rigtig glad over den karakter, jeg egentlig fik i slutningen, fordi jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville få så høj karakter… og det er nok takket været at jeg li’som fandt ud af, hvad der gjorde, at jeg lærte bedst. (…) Jeg lærer bedst ved at have ting i hænderne og prøve at finde ud af, hvordan man kan regne det sammen (…) Jeg skal have det i hænderne, så fungerer det fint, så sidder det bedre inde i hovedet.”

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.