Skolefag og anden undervisning

Har du brug for den mere boglige undervisning - og lyst til undervisning i dansk og matematik eller andre almene skolefag, er der flere muligheder.

Dit produktionsskoleophold kan kombineres med anden undervisning ud over den, der foregår på værkstederne.

I op til 1/3 af undervisningstiden kan du f.eks. deltage i 9. - 10. klassefag eller HF- fag på VUC, meritgivende kombinationsforløb eller korte kurser til f.eks. truckcertifikat eller fødevarehygiejne på erhvervsskolerne.

På Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup kan du deltage i prøveforberedende undervisning i dansk og matematik  på 7.-9. kl. trin. Derudover kan du gå til eksamen på AVU trin 1. Eksamen afholdes i samarbejde med VUC Roskilde.

Den almene skoleundervisning i produktionsskoleregi er et alternativ til Folkeskolens måske mere traditionelle undervisning. Alle mennesker er forskellige og der kræves derfor forskellige ting, for at alle kan lære.

Vi hjælper vi dig bl.a. med at blive afklaret i forhold til din egen personlige læringsstil, sådan at hvad der tidligere var svært at lære, måske pludselig kan blive nemmere. Derudover er undervisningsholdene ikke særligt store.

Produktionsskolen tilbyder desuden ordblindeundervisning i samarbejde med VUC.

Skolens vejledere hjælper dig med at finde det rigtige undervisningstilbud.

Elev, om hvorfor almenundervisningen på Produktionsskolen er interessant:

Camilla: ”Min almenlærer fandt ud af, hvordan jeg lærte bedst og det brugte hun så i timerne til, når jeg skulle lære dansk og matematik og det har hjulpet mig rigtig, rigtig meget. Og jeg blev rigtig glad over den karakter, jeg egentlig fik i slutningen, fordi jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville få så høj karakter… og det er nok takket været at jeg li’som fandt ud af, hvad der gjorde, at jeg lærte bedst. (…) Jeg lærer bedst ved at have ting i hænderne og prøve at finde ud af, hvordan man kan regne det sammen (…) Jeg skal have det i hænderne, så fungerer det fint, så sidder det bedre inde i hovedet.”

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)