Produktionen - det skal bruges til noget

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde og reel produktion.

Det, du laver, skal bruges til noget. Oftest skal det leveres til en kunde, eller også skal det bruges på skolen.

Det gælder lige fra maden, der laves i køkkenet, Hotel- og Fritidsværkstedets klargøring af værelser på Tune Kursuscenter, de brugsgenstande, der bliver fremstillet på Ide og Butik Værkstedet, IT-eleverne opsætning programmer og maskiner, mediefolkenes brochure og hjemmesider, de koncerter musikholdet øver, Pædagogværkstedets aktiviteter for børn, de behandlinger eleverne på Krop og Stilværkstedet udfører, administrationen på Kontorværkstedet og ikke mindst vedligeholdelse af skolens bygninger og grønne områder som Bygge og Anlæg står for sammen med det Grønne værksted og ejendomsservice. Arbejdet og undervisningen foregår i et arbejdsfællesskab med de andre elever og lærerne på værkstedet. Du får indflydelse og ansvar for det arbejde, du laver.

Tune Kursuscenter

På Produktionsskolens afdeling i Greve indgår driften af Tune Kursuscenter som den del af skolens undervisningstilbud.

En stor del af værkstedernes arbejdsopgaver har tilknytning til kursuscentret. Som eksempel kan nævnes bygningsvedligeholdelse, pasning og anlæg af grønne områder, madlavning, servering og andre køkkenfunktioner, rengøring og klargøring af værelser, fremstilling af markedsføringsmateriale, servicering af IT-udstyr, samt receptionsarbejde og kundebetjening. De reelle arbejdsopgaver for kursuscentrets gæster giver dig gode muligheder for afklaring indenfor det fagområde, du har valgt.

Læs mere om Tune Kursuscenter på www.kursuscenter.dk

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Interview med viceforstander Annette Riisager om FGU og dannelse
01-03-2018
Magasinet Specialkompasset bringer i februarudgaven artikel om FGU med titlen 'Dannelse handler ikke kun om det faglige.'Vi skal passe på med at reducere dannelse til færdigheder og faglighed. Det drejer sig om at dannes til ansvarligt og livsdueligt medborgerskab.