Produktionen - det skal bruges til noget

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde og reel produktion.

Det, du laver, skal bruges til noget. Oftest skal det leveres til en kunde, eller også skal det bruges på skolen.

Det gælder lige fra maden, der laves i køkkenet, Hotel- og Fritidsværkstedets klargøring af værelser på Tune Kursuscenter, de brugsgenstande, der bliver fremstillet på Ide og Butik Værkstedet, IT-eleverne opsætning programmer og maskiner, mediefolkenes brochure og hjemmesider, de koncerter musikholdet øver, Pædagogværkstedets aktiviteter for børn, de behandlinger eleverne på Krop og Stilværkstedet udfører, administrationen på Kontorværkstedet og ikke mindst vedligeholdelse af skolens bygninger og grønne områder som Bygge og Anlæg står for sammen med det Grønne værksted og ejendomsservice. Arbejdet og undervisningen foregår i et arbejdsfællesskab med de andre elever og lærerne på værkstedet. Du får indflydelse og ansvar for det arbejde, du laver.

Tune Kursuscenter

På Produktionsskolens afdeling i Greve indgår driften af Tune Kursuscenter som den del af skolens undervisningstilbud.

En stor del af værkstedernes arbejdsopgaver har tilknytning til kursuscentret. Som eksempel kan nævnes bygningsvedligeholdelse, pasning og anlæg af grønne områder, madlavning, servering og andre køkkenfunktioner, rengøring og klargøring af værelser, fremstilling af markedsføringsmateriale, servicering af IT-udstyr, samt receptionsarbejde og kundebetjening. De reelle arbejdsopgaver for kursuscentrets gæster giver dig gode muligheder for afklaring indenfor det fagområde, du har valgt.

Læs mere om Tune Kursuscenter på www.kursuscenter.dk

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.