Produktionen - det skal bruges til noget

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde og reel produktion.

Det, du laver, skal bruges til noget. Oftest skal det leveres til en kunde, eller også skal det bruges på skolen.

Det gælder lige fra maden, der laves i køkkenet, Hotel- og Fritidsværkstedets klargøring af værelser på Tune Kursuscenter, de brugsgenstande, der bliver fremstillet på Ide og Butik Værkstedet, IT-eleverne opsætning programmer og maskiner, mediefolkenes brochure og hjemmesider, de koncerter musikholdet øver, Pædagogværkstedets aktiviteter for børn, de behandlinger eleverne på Krop og Stilværkstedet udfører, administrationen på Kontorværkstedet og ikke mindst vedligeholdelse af skolens bygninger og grønne områder som Bygge og Anlæg står for sammen med det Grønne værksted og ejendomsservice. Arbejdet og undervisningen foregår i et arbejdsfællesskab med de andre elever og lærerne på værkstedet. Du får indflydelse og ansvar for det arbejde, du laver.

Tune Kursuscenter

På Produktionsskolens afdeling i Greve indgår driften af Tune Kursuscenter som den del af skolens undervisningstilbud.

En stor del af værkstedernes arbejdsopgaver har tilknytning til kursuscentret. Som eksempel kan nævnes bygningsvedligeholdelse, pasning og anlæg af grønne områder, madlavning, servering og andre køkkenfunktioner, rengøring og klargøring af værelser, fremstilling af markedsføringsmateriale, servicering af IT-udstyr, samt receptionsarbejde og kundebetjening. De reelle arbejdsopgaver for kursuscentrets gæster giver dig gode muligheder for afklaring indenfor det fagområde, du har valgt.

Læs mere om Tune Kursuscenter på www.kursuscenter.dk

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)