Produktionen - det skal bruges til noget

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde og reel produktion.

Det, du laver, skal bruges til noget. Oftest skal det leveres til en kunde, eller også skal det bruges på skolen.

Det gælder lige fra maden, der laves i køkkenet, Hotel- og Fritidsværkstedets klargøring af værelser på Tune Kursuscenter, de brugsgenstande, der bliver fremstillet på Ide og Butik Værkstedet, IT-eleverne opsætning programmer og maskiner, mediefolkenes brochure og hjemmesider, de koncerter musikholdet øver, Pædagogværkstedets aktiviteter for børn, de behandlinger eleverne på Krop og Stilværkstedet udfører, administrationen på Kontorværkstedet og ikke mindst vedligeholdelse af skolens bygninger og grønne områder som Bygge og Anlæg står for sammen med det Grønne værksted og ejendomsservice. Arbejdet og undervisningen foregår i et arbejdsfællesskab med de andre elever og lærerne på værkstedet. Du får indflydelse og ansvar for det arbejde, du laver.

Tune Kursuscenter

På Produktionsskolens afdeling i Greve indgår driften af Tune Kursuscenter som den del af skolens undervisningstilbud.

En stor del af værkstedernes arbejdsopgaver har tilknytning til kursuscentret. Som eksempel kan nævnes bygningsvedligeholdelse, pasning og anlæg af grønne områder, madlavning, servering og andre køkkenfunktioner, rengøring og klargøring af værelser, fremstilling af markedsføringsmateriale, servicering af IT-udstyr, samt receptionsarbejde og kundebetjening. De reelle arbejdsopgaver for kursuscentrets gæster giver dig gode muligheder for afklaring indenfor det fagområde, du har valgt.

Læs mere om Tune Kursuscenter på www.kursuscenter.dk

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.