Produktionen - det skal bruges til noget

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde og reel produktion.

Det, du laver, skal bruges til noget. Oftest skal det leveres til en kunde, eller også skal det bruges på skolen.

Det gælder lige fra maden, der laves i køkkenet, Hotel- og Fritidsværkstedets klargøring af værelser på Tune Kursuscenter, de brugsgenstande, der bliver fremstillet på Ide og Butik Værkstedet, IT-eleverne opsætning programmer og maskiner, mediefolkenes brochure og hjemmesider, de koncerter musikholdet øver, Pædagogværkstedets aktiviteter for børn, de behandlinger eleverne på Krop og Stilværkstedet udfører, administrationen på Kontorværkstedet og ikke mindst vedligeholdelse af skolens bygninger og grønne områder som Bygge og Anlæg står for sammen med det Grønne værksted og ejendomsservice. Arbejdet og undervisningen foregår i et arbejdsfællesskab med de andre elever og lærerne på værkstedet. Du får indflydelse og ansvar for det arbejde, du laver.

Tune Kursuscenter

På Produktionsskolens afdeling i Greve indgår driften af Tune Kursuscenter som den del af skolens undervisningstilbud.

En stor del af værkstedernes arbejdsopgaver har tilknytning til kursuscentret. Som eksempel kan nævnes bygningsvedligeholdelse, pasning og anlæg af grønne områder, madlavning, servering og andre køkkenfunktioner, rengøring og klargøring af værelser, fremstilling af markedsføringsmateriale, servicering af IT-udstyr, samt receptionsarbejde og kundebetjening. De reelle arbejdsopgaver for kursuscentrets gæster giver dig gode muligheder for afklaring indenfor det fagområde, du har valgt.

Læs mere om Tune Kursuscenter på www.kursuscenter.dk

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)