Økonomi

Undervisningen på Produktionsskolen er gratis, og du får skoleydelse, når du er på skolen (altså hvis du møder og deltager i arbejdet).

Skoleydelsen, der er almindelig skattepligtig indkomst, bliver udbetalt månedsvis bagud.

Bruger du tog eller bus til skolen, kan du søge om

rabat på transport. Skolens administration kan give dig råd og vejledning om, hvordan du søger ansøger om rabat.

Elever fra folkeskolen i særlige forløb og deltagere, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp o.lign., modtager ikke skoleydelse.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!