Økonomi

Undervisningen på Produktionsskolen er gratis, og du får skoleydelse, når du er på skolen (altså hvis du møder og deltager i arbejdet).

Skoleydelsen, der er almindelig skattepligtig indkomst, bliver udbetalt månedsvis bagud.

Bruger du tog eller bus til skolen, kan du søge om

rabat på transport. Skolens administration kan give dig råd og vejledning om, hvordan du søger ansøger om rabat.

Elever fra folkeskolen i særlige forløb og deltagere, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp o.lign., modtager ikke skoleydelse.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!