Økonomi

Undervisningen på Produktionsskolen er gratis, og du får skoleydelse, når du er på skolen (altså hvis du møder og deltager i arbejdet).

Skoleydelsen, der er almindelig skattepligtig indkomst, bliver udbetalt månedsvis bagud.

Bruger du tog eller bus til skolen, kan du søge om

rabat på transport. Skolens administration kan give dig råd og vejledning om, hvordan du søger ansøger om rabat.

Elever fra folkeskolen i særlige forløb og deltagere, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp o.lign., modtager ikke skoleydelse.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.