Økonomi

Undervisningen på Produktionsskolen er gratis, og du får skoleydelse, når du er på skolen (altså hvis du møder og deltager i arbejdet).

Skoleydelsen, der er almindelig skattepligtig indkomst, bliver udbetalt månedsvis bagud.

Bruger du tog eller bus til skolen, kan du søge om

rabat på transport. Skolens administration kan give dig råd og vejledning om, hvordan du søger ansøger om rabat.

Elever fra folkeskolen i særlige forløb og deltagere, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp o.lign., modtager ikke skoleydelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Tobias Plambech Nielsen
01-12-2017
Tobias har netop afsluttet sin svendeprøve til IT-supporter med flot resultat! Vi er stolte og glade- og ønsker alt muligt held og lykke fremover! På billedet ses Tobias og hans mester Michael Dubgaard Lund.
Produktionsskolens musikværksteder optrådte til 60 års reception for Næstformand i LO
21-11-2017
Den 20.november optrådte vores to musikværksteder fra Taastrup og Greve i anledning af 60 års reception for næstformand i LO, og ambassadør for produktionsskolerne, Ejner K. Holst. De ønskede fødselaren varmt tillykke med sangene Halleluja og Country Roads a cappella :)
Julemarked og Åbent Hus søndag den 19.november kl. 11.00-16.00 :-)
06-11-2017
Alle er velkomne og vi glæder os til at se jer! Traditionen tro bliver der mange spændende aktiviteter på dagen, både i Greve og Taastrup. Begge steder vil lærere og elever på forskellig vis præsentere deres værksteder, optræde og fortælle om det daglige arbejde på skolen.