Økonomi

Undervisningen på Produktionsskolen er gratis, og du får skoleydelse, når du er på skolen (altså hvis du møder og deltager i arbejdet).

Skoleydelsen, der er almindelig skattepligtig indkomst, bliver udbetalt månedsvis bagud.

Bruger du tog eller bus til skolen, kan du søge om

rabat på transport. Skolens administration kan give dig råd og vejledning om, hvordan du søger ansøger om rabat.

Elever fra folkeskolen i særlige forløb og deltagere, der modtager arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp o.lign., modtager ikke skoleydelse.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)