Projekt Mobning tur-retur 2018 tager udgangspunkt i det nye mobbesyn der fremgår af videoen:

Hvorfor opstår mobning? Om mobningens mekanismer : https://vimeo.com/186423291

Set udefra, kan det let virke som om mobning er en konsekvens af dårligt opdragede børn og unge. Man kan også let få det indtryk, at børn og unge bliver mobbet på grund af noget ved deres udseende eller personlighed. Men gennem de seneste år har forskningen gjort os klogere på de mekanismer, der rent faktisk er på spil. Og dybest set handler mobning ikke om de enkelte børn eller unge. Det handler om kulturen i de fællesskaber, som børnene og de unge er en del af.

MOBBEPOLITIK 2018

Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.
Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Jonas Philipsen!
05-06-2019
Jonas der er IT-Supporter lærling i Greve på værkstedet IT & Teknik, er blevet færdig, og kan nu kalde sig IT-Supporter.