Projekt Mobning tur-retur 2018 tager udgangspunkt i det nye mobbesyn der fremgår af videoen:

Hvorfor opstår mobning? Om mobningens mekanismer : https://vimeo.com/186423291

Set udefra, kan det let virke som om mobning er en konsekvens af dårligt opdragede børn og unge. Man kan også let få det indtryk, at børn og unge bliver mobbet på grund af noget ved deres udseende eller personlighed. Men gennem de seneste år har forskningen gjort os klogere på de mekanismer, der rent faktisk er på spil. Og dybest set handler mobning ikke om de enkelte børn eller unge. Det handler om kulturen i de fællesskaber, som børnene og de unge er en del af.

MOBBEPOLITIK 2018

Interview med Annette Riisager om Produktionsskole og FGU i Tune Posten
06-12-2018
Produktionsskolerne lukker landet over til sommer, men indgår sammen med VUC i nye institutioner for Forberedende Grunduddannelse, kaldet FGU. Der vil herved fortsat være et godt praksisorienteret læringstilbud til unge, der ikke går den lige vej fra grundskole til uddannelse eller arbejde. Læs mere om det i Tune Posten i linket herunder.
Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten