Projekt Mobning tur-retur 2018 tager udgangspunkt i det nye mobbesyn der fremgår af videoen:

Hvorfor opstår mobning? Om mobningens mekanismer : https://vimeo.com/186423291

Set udefra, kan det let virke som om mobning er en konsekvens af dårligt opdragede børn og unge. Man kan også let få det indtryk, at børn og unge bliver mobbet på grund af noget ved deres udseende eller personlighed. Men gennem de seneste år har forskningen gjort os klogere på de mekanismer, der rent faktisk er på spil. Og dybest set handler mobning ikke om de enkelte børn eller unge. Det handler om kulturen i de fællesskaber, som børnene og de unge er en del af.

MOBBEPOLITIK 2018

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)