Projekt Mobning tur-retur 2018 tager udgangspunkt i det nye mobbesyn der fremgår af videoen:

Hvorfor opstår mobning? Om mobningens mekanismer : https://vimeo.com/186423291

Set udefra, kan det let virke som om mobning er en konsekvens af dårligt opdragede børn og unge. Man kan også let få det indtryk, at børn og unge bliver mobbet på grund af noget ved deres udseende eller personlighed. Men gennem de seneste år har forskningen gjort os klogere på de mekanismer, der rent faktisk er på spil. Og dybest set handler mobning ikke om de enkelte børn eller unge. Det handler om kulturen i de fællesskaber, som børnene og de unge er en del af.

MOBBEPOLITIK 2018

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!