Lovgrundlag og målgruppe

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er en selvejende institution, som drives under tilsyn af Undervisningsministeriet i henhold til Lov om Produktionsskoler.

Produktionsskolen tilbyder individuelle undervisningsforløb til unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse.

Undervisningen foregår med udgangspunkt i produktion og praktisk opgaveløsning på skolens værksteder.

Med undtagelse af Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse, Erhvervsgrunduddannelsen (EGU) og dele af erhvervsskolens grundforløb, der kan foregå på Produktionsskolen efter aftale med en

erhvervsskole, er et produktionsskoleophold er ikke formelt kompetencegivende, men et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse eller overgang til varig beskæftigelse.

Se mere om produktionsskolernes lovgrundlag og målgruppe på Produktionsskoleforeningens hjemmeside.

www.psf.nu

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!