Lovgrundlag og målgruppe

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er en selvejende institution, som drives under tilsyn af Undervisningsministeriet i henhold til Lov om Produktionsskoler.

Produktionsskolen tilbyder individuelle undervisningsforløb til unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse.

Undervisningen foregår med udgangspunkt i produktion og praktisk opgaveløsning på skolens værksteder.

Med undtagelse af Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse, Erhvervsgrunduddannelsen (EGU) og dele af erhvervsskolens grundforløb, der kan foregå på Produktionsskolen efter aftale med en

erhvervsskole, er et produktionsskoleophold er ikke formelt kompetencegivende, men et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse eller overgang til varig beskæftigelse.

Se mere om produktionsskolernes lovgrundlag og målgruppe på Produktionsskoleforeningens hjemmeside.

www.psf.nu

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!