Lovgrundlag og målgruppe

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er en selvejende institution, som drives under tilsyn af Undervisningsministeriet i henhold til Lov om Produktionsskoler.

Produktionsskolen tilbyder individuelle undervisningsforløb til unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse.

Undervisningen foregår med udgangspunkt i produktion og praktisk opgaveløsning på skolens værksteder.

Med undtagelse af Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse, Erhvervsgrunduddannelsen (EGU) og dele af erhvervsskolens grundforløb, der kan foregå på Produktionsskolen efter aftale med en

erhvervsskole, er et produktionsskoleophold er ikke formelt kompetencegivende, men et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse eller overgang til varig beskæftigelse.

Se mere om produktionsskolernes lovgrundlag og målgruppe på Produktionsskoleforeningens hjemmeside.

www.psf.nu

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.