Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE-lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk!
05-04-2018
Vores dygtige lærling Jim Kjærgaard Stelmaszczyk fra Greve (IT & Teknik), er blevet færdig som IT-Supporter. Jim sluttede med et flot 12-tal :) På billedet ses Jim Kjærgaard Stelmaszczyk og mester Mester Michael Dubgaard Lund.
Åbent Hus i Taastrup og Greve torsdag den 22.marts kl.14.00 -18.00
06-03-2018
Kom og mød de dygtige unge og oplev den hyggelige stemning. Køb smukke forårsblomster og den fineste påskepynt (kun i Greve). Vi byder på gratis kaffe og kage på værkstederne, og dagen afsluttes med en skøn påskebuffet til kun kr. 35. Se invitation og program nedenfor. Vi glæder os til at se jer :)
Interview med viceforstander Annette Riisager om FGU og dannelse
01-03-2018
Magasinet Specialkompasset bringer i februarudgaven artikel om FGU med titlen 'Dannelse handler ikke kun om det faglige.'Vi skal passe på med at reducere dannelse til færdigheder og faglighed. Det drejer sig om at dannes til ansvarligt og livsdueligt medborgerskab.