Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.