Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Vi fejrer dobbelt 25-års jubilæum fredag den 1.september
08-08-2017
Produktionsskolen og vores bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen fejrer 25 års jubilæum fredag den 1.september kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne :-)
Nu starter vi op igen efter sommerferien :-)