Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)