Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!