Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.