Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.