Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Ved du, at der er mulighed for at tage en erhvervsuddannelse på Produktionsskolen?

Produktionsskolebaseret erhvervsuddannelse er en særlig måde at tilrettelægge erhvervsuddannelser på. Det er almindelige faglige uddannelser, og som helt eller delvis gennemføres på Produktionsskolen. Forløbet gennemføres uden uddannelsesaftale.

Uddannelsen har samme mål og niveau som uddannelser, der veksler mellem skoleundervisning og praktikuddannelse i en virksomhed, og uddannelsen afsluttes med

samme prøver og beviser. Kravene er de samme, men både lærlingsmetoder og læringsmiljø er i vidt omfang forskellige.

Erhvervsskolens grundforløb erstattes for den enkelte elev helt eller delvis af grundlæggende praktisk oplæring på Produktionsskolen. I praktikforløbet fungerer produktionsskolens som praktikvirksomhed.

Under uddannelsen udbetales skoleydelse til eleverne på samme måde som ved skolepraktik.

Produktionsskoens vejledere kan fortælle dig meget mere om Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.