Læringsmiljø

Produktionsskolen er en anderledes skoleform, som tilbyder et utraditionelt undervisningsmiljø, hvor målet er personlig, social og faglig udvikling.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er et spændende sted for unge under 25 år, som endnu ikke har en uddannelse eller et job – eller for unge, som søger praktiske udfordringer i uddannelsen.

Produktionsskolen bygger på ideen om, at læring bedst foregår, når praktisk arbejde forenes med teoretisk undervisning.

Undervisningen tager derfor udgangspunkt i det praktiske arbejde på værkstederne.

På Produktionsskolen kan du få mulighed for at afprøve forskellige fagområder, tænke over, hvad du vil med din fremtid og blive dygtigere på de områder, som du skal bruge i din fremtidige uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Der er mulighed for at komme i praktik i op til fire uger ad gangen. Praktikken foregår i private virksomheder eller offentlige institutioner.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.