Læringsmiljø

Produktionsskolen er en anderledes skoleform, som tilbyder et utraditionelt undervisningsmiljø, hvor målet er personlig, social og faglig udvikling.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er et spændende sted for unge under 25 år, som endnu ikke har en uddannelse eller et job – eller for unge, som søger praktiske udfordringer i uddannelsen.

Produktionsskolen bygger på ideen om, at læring bedst foregår, når praktisk arbejde forenes med teoretisk undervisning.

Undervisningen tager derfor udgangspunkt i det praktiske arbejde på værkstederne.

På Produktionsskolen kan du få mulighed for at afprøve forskellige fagområder, tænke over, hvad du vil med din fremtid og blive dygtigere på de områder, som du skal bruge i din fremtidige uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Der er mulighed for at komme i praktik i op til fire uger ad gangen. Praktikken foregår i private virksomheder eller offentlige institutioner.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)