Læringsmiljø

Produktionsskolen er en anderledes skoleform, som tilbyder et utraditionelt undervisningsmiljø, hvor målet er personlig, social og faglig udvikling.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup er et spændende sted for unge under 25 år, som endnu ikke har en uddannelse eller et job – eller for unge, som søger praktiske udfordringer i uddannelsen.

Produktionsskolen bygger på ideen om, at læring bedst foregår, når praktisk arbejde forenes med teoretisk undervisning.

Undervisningen tager derfor udgangspunkt i det praktiske arbejde på værkstederne.

På Produktionsskolen kan du få mulighed for at afprøve forskellige fagområder, tænke over, hvad du vil med din fremtid og blive dygtigere på de områder, som du skal bruge i din fremtidige uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Der er mulighed for at komme i praktik i op til fire uger ad gangen. Praktikken foregår i private virksomheder eller offentlige institutioner.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!