Kombinationsforløb

Forbered dig til erhvervsuddannelse på produktionsskole

Kombinationsforløb er korte undervisningsforløb, der indeholder elementer af undervisningen på både Produktionsskolen og erhvervsskolen.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har aftaler om meritgivende kombinationsforløb indefor de fleste af erhvervsskolernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne.

Kombinationsforløb er med til at sikre, at du bliver afklaret om uddannelsesvalg, og at du udvikler dine personlige, sociale og faglige kompetencer inden uddannelsen påbegyndes. Og du får mulighed for langsomt at vænne dig til den atmosfære og de krav, der stilles på en erhvervsskole.

Ideen er, at du bliver afklaret, inden du begynder på en uddannelse og ikke dropper ud efter nogle måneder, for derefter at skulle starte forfra.

Kombinationsforløb aftales i forbindelse med din egen forløbsplan. Efter kombinationsforløbet kan du blive på Produktionsskolen, som du kender og har tillid til, indtil du har mulighed for at blive optaget på erhvervsskolen i et ordinært uddannelsesforløb.

Du får vejledning og nødvendig hjælp til at søge optagelse på den ønskede uddannelse.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)