Kombinationsforløb

Forbered dig til erhvervsuddannelse på produktionsskole

Kombinationsforløb er korte undervisningsforløb, der indeholder elementer af undervisningen på både Produktionsskolen og erhvervsskolen.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har aftaler om meritgivende kombinationsforløb indefor de fleste af erhvervsskolernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne.

Kombinationsforløb er med til at sikre, at du bliver afklaret om uddannelsesvalg, og at du udvikler dine personlige, sociale og faglige kompetencer inden uddannelsen påbegyndes. Og du får mulighed for langsomt at vænne dig til den atmosfære og de krav, der stilles på en erhvervsskole.

Ideen er, at du bliver afklaret, inden du begynder på en uddannelse og ikke dropper ud efter nogle måneder, for derefter at skulle starte forfra.

Kombinationsforløb aftales i forbindelse med din egen forløbsplan. Efter kombinationsforløbet kan du blive på Produktionsskolen, som du kender og har tillid til, indtil du har mulighed for at blive optaget på erhvervsskolen i et ordinært uddannelsesforløb.

Du får vejledning og nødvendig hjælp til at søge optagelse på den ønskede uddannelse.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!