Kombinationsforløb

Forbered dig til erhvervsuddannelse på produktionsskole

Kombinationsforløb er korte undervisningsforløb, der indeholder elementer af undervisningen på både Produktionsskolen og erhvervsskolen.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har aftaler om meritgivende kombinationsforløb indefor de fleste af erhvervsskolernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne.

Kombinationsforløb er med til at sikre, at du bliver afklaret om uddannelsesvalg, og at du udvikler dine personlige, sociale og faglige kompetencer inden uddannelsen påbegyndes. Og du får mulighed for langsomt at vænne dig til den atmosfære og de krav, der stilles på en erhvervsskole.

Ideen er, at du bliver afklaret, inden du begynder på en uddannelse og ikke dropper ud efter nogle måneder, for derefter at skulle starte forfra.

Kombinationsforløb aftales i forbindelse med din egen forløbsplan. Efter kombinationsforløbet kan du blive på Produktionsskolen, som du kender og har tillid til, indtil du har mulighed for at blive optaget på erhvervsskolen i et ordinært uddannelsesforløb.

Du får vejledning og nødvendig hjælp til at søge optagelse på den ønskede uddannelse.

God Sommer til alle :)
05-07-2018
Alle ønskes en rigtig dejlig sommerferie! Vi ses igen i august, hvor de 'gamle' elever starter den 7/8 og de nye starter den 8/8. På glædeligt gensyn :D
Stort tillykke til kombi- eleverne på Grønt og Ejendomsservice!
27-06-2018
I dag fik alle elever bevis for at have bestået prøven på et 5-ugers kombinationsforløb mellem Produktionsskolen og Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde. Skuemester John fra Vilvorde afholdt prøven, og stillede mange uddybende spørgsmål, om hvordan og hvorfor de havde lagt den nye flisegang og to trapper. Det havde været hårdt og koncentreret arbejde for eleverne, som havde knoklet løs på trods af varmen. Det flotte resultat er ikke til at tage fejl af!
Stort tillykke til glade afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
26-06-2018
Vi holdt dimission for Lisa og Mads i går, hvor de afsluttede Kombineret Ungdomsuddannelse (KUU) indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De er begge godt videre med job og uddannelse efter sommerferien. Held og lykke fremover!