Kombinationsforløb

Forbered dig til erhvervsuddannelse på produktionsskole

Kombinationsforløb er korte undervisningsforløb, der indeholder elementer af undervisningen på både Produktionsskolen og erhvervsskolen.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup har aftaler om meritgivende kombinationsforløb indefor de fleste af erhvervsskolernes grundforløb – tekniske, merkantile og social- og sundhedsuddannelserne.

Kombinationsforløb er med til at sikre, at du bliver afklaret om uddannelsesvalg, og at du udvikler dine personlige, sociale og faglige kompetencer inden uddannelsen påbegyndes. Og du får mulighed for langsomt at vænne dig til den atmosfære og de krav, der stilles på en erhvervsskole.

Ideen er, at du bliver afklaret, inden du begynder på en uddannelse og ikke dropper ud efter nogle måneder, for derefter at skulle starte forfra.

Kombinationsforløb aftales i forbindelse med din egen forløbsplan. Efter kombinationsforløbet kan du blive på Produktionsskolen, som du kender og har tillid til, indtil du har mulighed for at blive optaget på erhvervsskolen i et ordinært uddannelsesforløb.

Du får vejledning og nødvendig hjælp til at søge optagelse på den ønskede uddannelse.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.