Egu

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse og som har brug for et individuelt, fleksibelt og målrettet uddannelsesforløb.

EGU er en kompetencegivende uddannelse til medhjælper indenfor forskellige arbejdsområder.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup kan i samarbejde med den unges hjemkommune tilrettelægge og være uddannelsesansvarlig for EGU.

Et produktionsskoleophold kan være en oplagt

mulighed som udgangspunkt for eller som en del af en EGU.

De fleste af Produktionsskolens værksteder kan indgå enten som den praktiske eller den teoretiske del af et EGU-forløb.

Ring til skolens EGU-vejleder tlf. 46 15 43 15, hvis du vil vide mere.

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.