Egu

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse og som har brug for et individuelt, fleksibelt og målrettet uddannelsesforløb.

EGU er en kompetencegivende uddannelse til medhjælper indenfor forskellige arbejdsområder.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup kan i samarbejde med den unges hjemkommune tilrettelægge og være uddannelsesansvarlig for EGU.

Et produktionsskoleophold kan være en oplagt

mulighed som udgangspunkt for eller som en del af en EGU.

De fleste af Produktionsskolens værksteder kan indgå enten som den praktiske eller den teoretiske del af et EGU-forløb.

Ring til skolens EGU-vejleder tlf. 46 15 43 15, hvis du vil vide mere.

Artikel om FGU af viceforstander Annette Riisager
30-08-2018
I den nye udgave af Karriereguiden for 2018-2019 og i Messemagasinet fra Specialkompasset, er der en artikel om den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU. Vi ser frem til at være med til at skabe nye uddannelsesmuligheder for unge på kanten.
'Ryste sammen tur' til Karlstrup Kalkgrav
27-08-2018
Så er vi i fuld gang igen i begge afdelinger. De nye elever er allerede faldet godt til, og i Greve har vi været på en dejlig udflugt for at lære hinanden endnu bedre at kende :-)
God Sommer til alle :)