Egu

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse og som har brug for et individuelt, fleksibelt og målrettet uddannelsesforløb.

EGU er en kompetencegivende uddannelse til medhjælper indenfor forskellige arbejdsområder.

Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup kan i samarbejde med den unges hjemkommune tilrettelægge og være uddannelsesansvarlig for EGU.

Et produktionsskoleophold kan være en oplagt

mulighed som udgangspunkt for eller som en del af en EGU.

De fleste af Produktionsskolens værksteder kan indgå enten som den praktiske eller den teoretiske del af et EGU-forløb.

Ring til skolens EGU-vejleder tlf. 46 15 43 15, hvis du vil vide mere.

Stort tillykke til vores EGU-elev Benjamin for gennemført EGU og job :-)
10-01-2019
Tirsdag d.18.12. blev der holdt afslutning for Benjamin Saaby Nielsen som på flotteste vis har gennemført sin EGU indenfor ejendomsservice i Greve Boligselskab.
Glædelig jul og godt nytår!
18-12-2018
I dag holder vi julegalla i begge afdelinger - og fra og med i morgen den 19.december holder skolen juleferie. Vi er tilbage igen mandag den 7.januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle :-)
Stort tillykke til vores dygtige KUU-afgangselever!
18-12-2018
Vi har netop afholdt translokation for vores KUU-elever, Anja-Sofie Rünitz, Ida Wang Nielsen og Raniya Salah. De er nu erhvervsassistenter indenfor erhvervstemaet Handel, Iværksætteri og Turisme. De har været yderst engagerede i uddannelsen og har alle opnået flotte resultater - fagligt, socialt og personligt. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover!