Brochurer

Skolens brochure

Du kan læse om alle Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups tilbud ved at klikke på linket herunder:

Brochure november 2016

Velkommen til nye elever 2018

STU i Greve -folder

Undervisningstilbud i Taastrup

Her kan du læse om de værksteder der er på vores afdeling i Taastrup: klik her

Særlige forløb

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb for 8. – 9. klasse elever på produktionsskolen, hvor praktik og teoretisk indhold kombineres. Læs mere her

Unge og praktikpladser

Unge søger skolepraktik
Unge søger praktikplads som frisør
Praktikseddel, folder

Unge på et produktionsskoleophold gennemgår et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse.

Ved at vælge en elev fra Produktionsskolen får du en ung, der:

• er uddannelsesparat
  • er afklaret med det valgte fagområde
  • har kendskab til faget
  • har de rette kvalifikationer til at gennemføre uddannelsen

EGU

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Bryd Fremmedheden

Med støtte fra Integrationsministeriet gennemførte skolen i 2007 projektet: "Fastholdelse i uddannelse gennem familiesamarbejde".
Læs om erfaringer og anbefalinger fra projektet her.

Information på andre sprog

Her kan du læse om produktionsskoletilbuddet på andre sprog:

Best Practice i Familiesamarbejde

Med støtte fra Satspuljemidlerne gennemførte skolen i årene 2009 – 2011 projektet ”Familiesamarbejde som metode til fastholdelse i Uddannelse. Læs om Best Practice i Familiesamarbejde her.

FGU-folder for Forberedende Grunduddannelse, der starter august 2019

Kom til Åbent Hus og Julemarked søndag den 25.november
12-11-2018
Traditionen tro slår vi igen i år dørene op for Åbent Hus og Julemarked i begge afdelinger. Oplev den hyggelige julestemning, få lidt godt at spise og gør nogle gode juleindkøb. Kom og se de arbejdende værksteder og få en snak med elever, lærere, vejledere og ledelse. Vi glæder os til at se jer :-)
Bestyrelsesformand John T. Olsen i Sydkysten
23-10-2018
Her kommer en fin artikel med vores bestyrelsesformand John T. Olsen. Han lægger stor vægt på dannelsesaspektet på produktionsskolen :-)
Ny hovedvej for de praktisk orienterede - artikel om FGU af Annette Riisager
09-10-2018
Interview om den nye forberedende ungdomsuddannelse (FGU) bragt i messeavisen til uddannelsesmessen Tjek på fremtiden. I Greve starter messen den 24.oktober på Greve gymnasium med åbningstale af Morten Dahlin (V) og i Køge er det den 25.oktober på Køge Handelsskole med åbningstale af Mikkel Lundemann (C). Begge steder mellem kl. 17.00 og 19.30. UUV er arrangør.