Brochurer

Skolens brochure

Du kan læse om alle Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups tilbud ved at klikke på linket herunder:

Brochure november 2016

Velkommen til nye elever, 2019

STU i Greve -folder

Undervisningstilbud i Taastrup

Her kan du læse om de værksteder der er på vores afdeling i Taastrup: klik her

Særlige forløb

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb for 8. – 9. klasse elever på produktionsskolen, hvor praktik og teoretisk indhold kombineres. Læs mere her

Unge og praktikpladser

Unge søger skolepraktik
Unge søger praktikplads som frisør
Praktikseddel, folder

Unge på et produktionsskoleophold gennemgår et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse.

Ved at vælge en elev fra Produktionsskolen får du en ung, der:

• er uddannelsesparat
  • er afklaret med det valgte fagområde
  • har kendskab til faget
  • har de rette kvalifikationer til at gennemføre uddannelsen

EGU

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Bryd Fremmedheden

Med støtte fra Integrationsministeriet gennemførte skolen i 2007 projektet: "Fastholdelse i uddannelse gennem familiesamarbejde".
Læs om erfaringer og anbefalinger fra projektet her.

Information på andre sprog

Her kan du læse om produktionsskoletilbuddet på andre sprog:

Best Practice i Familiesamarbejde

Med støtte fra Satspuljemidlerne gennemførte skolen i årene 2009 – 2011 projektet ”Familiesamarbejde som metode til fastholdelse i Uddannelse. Læs om Best Practice i Familiesamarbejde her.

FGU-folder for Forberedende Grunduddannelse, der starter august 2019

NY kort animationsfilm om FGU
15-03-2019
Få en kort introduktion til den nye forberedende grunduddannelse, som starter i august 2019.
Greve deltog i DRs debatarrangement 'Uenige sammen' i dag
28-02-2019
DRs debatarrangement 'Uenige sammen' løb af stablen over hele landet i dag, og i Greve deltog vi med 10 produktionsskoleelever. Der blev fx debatteret rygning i det offentlige rum? skal vi spise mindre oksekød? eller skal vi have fri hash?
Deltag i "FGU LOGO KONKURRENCE 2019"!
18-02-2019
OPRÅB TIL ALLE GRAFIKERE: VIND LÆKKER 21" HUION KAMVAS MONITOR TABLET! (+ TO ANDRE FEDE PRÆMIER - og æren!) TIDSFRIST: Forslagene skal være os i hænde senest søndag, den 24/2-2019, klokken 24:00.