Brochurer

Skolens brochure

Du kan læse om alle Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups tilbud ved at klikke på linket herunder:

Brochure november 2016

Velkommen til nye elever, 2019

STU i Greve -folder

Undervisningstilbud i Taastrup

Her kan du læse om de værksteder der er på vores afdeling i Taastrup: klik her

Særlige forløb

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb for 8. – 9. klasse elever på produktionsskolen, hvor praktik og teoretisk indhold kombineres. Læs mere her

Unge og praktikpladser

Unge søger skolepraktik
Unge søger praktikplads som frisør
Praktikseddel, folder

Unge på et produktionsskoleophold gennemgår et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse.

Ved at vælge en elev fra Produktionsskolen får du en ung, der:

• er uddannelsesparat
  • er afklaret med det valgte fagområde
  • har kendskab til faget
  • har de rette kvalifikationer til at gennemføre uddannelsen

EGU

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Bryd Fremmedheden

Med støtte fra Integrationsministeriet gennemførte skolen i 2007 projektet: "Fastholdelse i uddannelse gennem familiesamarbejde".
Læs om erfaringer og anbefalinger fra projektet her.

Information på andre sprog

Her kan du læse om produktionsskoletilbuddet på andre sprog:

Best Practice i Familiesamarbejde

Med støtte fra Satspuljemidlerne gennemførte skolen i årene 2009 – 2011 projektet ”Familiesamarbejde som metode til fastholdelse i Uddannelse. Læs om Best Practice i Familiesamarbejde her.

FGU-folder for Forberedende Grunduddannelse, der starter august 2019

Stort tillykke til vores nyuddannede PBE- lærling Kübra Sahin
27-06-2019
Kübra Sahin er nu færdiguddannet service assistent, og hun bestod sin sidste eksamen i går med flot resultat. Vi ønsker stort tillykke og held og lykke fremover :) ​På billedet ses Kübra med sin mester Ruth Hess Jensen.
Stort tillykke til dygtige afgangselever fra Kombineret Ungdomsuddannelse i Greve :D
19-06-2019
Penille Emilie Hedekær Jakobsen og Jonas Oluf Berthelsen kunne i går sætte KUU-huen på hovedet. De har med bravour bestået deres afgangseksamen, og er nu erhvervsassistenter indenfor Handel, Iværksætteri og Turisme.
Greves borgmester Pernille Beckmann holdt Grundlovstale
06-06-2019
Greves borgmester Pernille Beckmann (V) er en god ven af huset, og hun holdt Grundlovstale for eleverne i går. Det var en fantastisk levende og vedkommende tale, som alle lyttede opmærksomt til.