Brochurer

Skolens brochure

Du kan læse om alle Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups tilbud ved at klikke på linket herunder:

Brochure november 2016

Velkommen til nye elever, september 2017

STU i Greve -folder

Undervisningstilbud i Taastrup

Her kan du læse om de værksteder der er på vores afdeling i Taastrup: klik her

Særlige forløb

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb for 8. – 9. klasse elever på produktionsskolen, hvor praktik og teoretisk indhold kombineres. Læs mere her

Unge og praktikpladser

Unge søger skolepraktik
Unge søger praktikplads som frisør
Praktikseddel, folder

Unge på et produktionsskoleophold gennemgår et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse.

Ved at vælge en elev fra Produktionsskolen får du en ung, der:

• er uddannelsesparat
  • er afklaret med det valgte fagområde
  • har kendskab til faget
  • har de rette kvalifikationer til at gennemføre uddannelsen

EGU

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Bryd Fremmedheden

Med støtte fra Integrationsministeriet gennemførte skolen i 2007 projektet: "Fastholdelse i uddannelse gennem familiesamarbejde".
Læs om erfaringer og anbefalinger fra projektet her.

Information på andre sprog

Her kan du læse om produktionsskoletilbuddet på andre sprog:

Best Practice i Familiesamarbejde

Med støtte fra Satspuljemidlerne gennemførte skolen i årene 2009 – 2011 projektet ”Familiesamarbejde som metode til fastholdelse i Uddannelse. Læs om Best Practice i Familiesamarbejde her.

Yderst velrenommeret kok i spidsen for Restaurant Fortet
29-09-2017
Produktionsskolen i Greve og Høje Taastrup forhandler med Greve Kommune om at forpagte Restaurant Fortet. Hvis forhandlingerne lykkes, betyder det, at den anmelderroste og lokalt kendte kok Lars Dybdal-Nielsen bliver ansvarlig for køkkenet til næste år.
25 års jubilæum
04-09-2017
Fredag holdt vi dobbelt 25 års jubilæum for Produktionsskolen og for skolens bestyrelsesformand Jens Ove Nielsen. Det var en festlig dag, hvor bl.a. Greves borgmester Pernille Beckmann (V) holdt tale og præsenterede skolens jubilæumsskrift om de første 25 år. Tusind tak til alle, der medvirkede til at gøre det til en god dag :-)
Velkommen til to nye PBE -lærlinge i Greve :-)
04-09-2017
Vi byder velkommen til vores to nye lærlinge og glæder os til at være praktikvirksomhed for dem :-) Kübra er i gang med sin uddannelse som serviceassistent og Jacob er startet på uddannelsen til ejendomsservicetekniker.