Brochurer

Skolens brochure

Du kan læse om alle Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrups tilbud ved at klikke på linket herunder:

Brochure november 2016

Velkommen til nye elever, januar 2016

STU i Greve -folder

Undervisningstilbud i Taastrup

Her kan du læse om de værksteder der er på vores afdeling i Taastrup: klik her

Særlige forløb

Særligt tilrettelagte undervisningsforløb for 8. – 9. klasse elever på produktionsskolen, hvor praktik og teoretisk indhold kombineres. Læs mere her

Unge og praktikpladser

Unge søger skolepraktik
Unge søger praktikplads som frisør
Praktikseddel, folder

Unge på et produktionsskoleophold gennemgår et vejlednings- og afklaringsforløb, der skal bidrage til at udvikle de unges personlige, sociale og faglige kompetencer og styrke deres muligheder for fortsat uddannelse.

Ved at vælge en elev fra Produktionsskolen får du en ung, der:

• er uddannelsesparat
  • er afklaret med det valgte fagområde
  • har kendskab til faget
  • har de rette kvalifikationer til at gennemføre uddannelsen

EGU

ErhvervsGrundUddannelsen (EGU) henvender sig til unge, der ikke umiddelbart er klar til at gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse.

Bryd Fremmedheden

Med støtte fra Integrationsministeriet gennemførte skolen i 2007 projektet: "Fastholdelse i uddannelse gennem familiesamarbejde".
Læs om erfaringer og anbefalinger fra projektet her.

Information på andre sprog

Her kan du læse om produktionsskoletilbuddet på andre sprog:

Best Practice i Familiesamarbejde

Med støtte fra Satspuljemidlerne gennemførte skolen i årene 2009 – 2011 projektet ”Familiesamarbejde som metode til fastholdelse i Uddannelse. Læs om Best Practice i Familiesamarbejde her.

Produktionsskolerne kæmper for livet!
27-06-2017
Som forstander på en af landets største produktionsskoler, ser jeg med forundring politikere, der har travlt med at rose vores arbejde - samtidig med at vi kæmper for overlevelse.
God Sankt Hans :)
23-06-2017
Traditionen tro har værkstedet Pædagogik og Kreativitet i Greve fremstillet årets heks til Sankt Hans bålet ved Fortet. Hun ser ud til at kunne flyve hele vejen til Bloksbjerg ;)
Musik og Band på turné i Greve og omegn
23-06-2017
Værkstedet Musik og Band i Greve har slået sin egen rekord i antal afholdte koncerter på lokale skoler. De deltog ligeledes på Good sound Festival i Ballerup her i foråret, og fik to fornemme priser for bedste akustiske band og mest energiske band. Se i videoen hvordan det gik for sig :)